Annonce:
Annonce:

Svenskere vil købe FCM-midtbane

Hvis IFK Norrköping vil have held med at købe Kristoffer Olsson, så skal de lægge 7,5 millioner kroner til Claus Steinlein og co

Kristoffer Olsson er eftertragtet. Foto: Claus Bonnerup
Kristoffer Olsson er eftertragtet. Foto: Claus Bonnerup
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Midtjylland

Lokalavisen Norrköpings Tidningar meldte tidligere på ugen, at sidste sæsons svenske mesterhold, IFK Norrköping, ønsker at hente Kristoffer Olsson i FC Midtjylland.

Den svenske midtbanespiller har haft det svært oven på en situation i Superliga-kampen mod AGF, hvor Olsson efter 35 minutter blev udskiftet. Det var Olsson ikke tilfreds med og det blev gjort til kende. Cheftræner Jess Thorup var dog ikke tilfreds med sin spillers reaktion og siden da har Olsson siddet på bænken i FC Midtjylland.

Nu kan Olsson være på vej hjem til IFK Norrköping, som han spillede hos inden han i 2011 skiftede til Arsenal. Blandt andet fortalte Olsson i tirsdags, at et skifte hjem til Norrköping ville være interessant for den 21-årige midtbanespiller.

FC Midtjylland har dog formentlig sat en stopklods for handlen. Mediet fotbolldirekt.se skriver nemlig, at FC Midtjylland vil have 7,5 millioner danske kroner for Olsson.

IFK Norrköpings dyreste indkøb nogensinde var tilbage i 2007, da man for 3 millioner kroner hentede Marcin Burkhardt i Legia Warszawa. Omend klubbens økonomi sikkert ser bedre ud oven på mesterskabet i forrige sæson, så er 7,5 millioner meget for Norrköping.

Se klippet, der har gjort FCM-træner tosset på spiller

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: