Thorup jubler: Fantastisk start på Superligaen

FC Midtjylland har hentet tre sejre i de første tre runder og har dermed lagt sig i front i Superligaen

FC Midtjylland hentede fredag aften tredje sejr ud af tre mulige, da de slog OB 1-0 hjemme på MCH Arena.

Dermed har FC Midtjylland lagt sig alene i spidsen af Superligaen, og holdets nye cheftræner, Jess Thorup, er yderst tilfreds med den start på sæsonen.

- Det er en fantastisk start, som vi har fået på Superligaen. Vi ligger nummer et og har vundet tre kampe, og det kunne jeg vist ikke have ønsket mig meget bedre, siger Jess Thorup.

Thorup var især tilfreds med FC Midtjyllands spil, hvor det meste fungerede og holdet var i klar dominans.

Udviste stor ro i spillet
- Vi kom godt fra start og satte os på kampen. Vi pressede OB og fik mange dødbolde. Vi udviste en stor ro i spillet, og vi kreerede mange chancer. Det var godt at se, og det var sådan, jeg godt kunne tænke mig, at FC Midtjylland skal spille i fremtiden, siger Thorup.

Se også: Officielt: Superliga-dansker skifter til England

På trods af den gode indsats af midtjyderne, så pegede cheftræneren efterfølgende på, at der stadig er plads til forbedringer.

- Vi tillod for mange omstillinger til OB, som vi jo vidste var deres styrke med Emil Larsen, Rasmus Falk og Rasmus Festersen. Vi vidste godt, at vi ikke kunne holde dem nede, men vi gav dem for mange muligheder, siger Jess Thorup.

FCM-sejren kom i hus på et sent mål af Morten "Duncan" Rasmussen, og matchvinderen slog efterfølgende fast, at fredagens kamp var den bedste i efterårssæsonen for FC Midtjylland.

Kan bestemt være stolte
- Det er jo altid super fedt at score. Vi skabte masser af chancer og dødbolde, og jeg synes bestemt vi kan være stolte af indsatsen. Det var vores bedste kamp her i efteråret, siger Duncan.

Se også: TV: Her bliver tidligere Superliga-topscorer genfødt

Også Erik Sviatchenko fik bolden i mål, men det underkendte kampens dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen, da han mente, at FCM-spilleren begik frispark i situationen.

- Jeg hoppede tidligt og rammer bolden med skulderen, hvorefter den gik ind. Jeg syntes ikke, at jeg begik frispark, og derfor syntes jeg, at det var forkert at underkende målet, siger Sviatchenko.

FC Midtjylland skal i aktion igen på tirsdag, hvor de møder Apoel på udebane i kvalifikationen til Champions League. Den første kamp mellem de to mandskaber endte 2-1 til Apoel.

10 kommentarer
Vis kommentarer