Thorup: Nu skal der samles kræfter

Eter en hård træningslejr i Dubai skal Midtjylland-spillerne nu samle kræfter, så de er klar, når de engelske giganter gæster

Et monstermøde venter forude for Jess Thorup og konsorter - og holdet er endnu ikke helt, hvor det skal være. (Foto: Lars Poulsen)
Et monstermøde venter forude for Jess Thorup og konsorter - og holdet er endnu ikke helt, hvor det skal være. (Foto: Lars Poulsen)

DUBAI (Ekstra Bladet): Jess Thorup var godt tilfreds med 1. halvleg af tirsdagens testkamp mod Malmö FF, mens de sidste 45 minutter mod Allan Kuhns svenske mandskab ikke gav mange plusser i FCM-trænerens karakterbog.

Der var FC Midtjylland-holdet noget pressede rent fysisk efter en lang, hård træningslejr i Dubai.

- Vi var ikke helt, hvor vi skulle være – specielt ikke i slutningen, men det var jeg nok godt klar over. Så der er heldigvis en otte-ti dage endnu.

- Nu har vi bygget op og presset citronen til det yderste, så nu handler det om at samle kræfter og energi, så vi kan peake på det rigtige tidspunkt. Vi skal i gang fra start, for vi har fire vigtige kampe inden for de første 12-13 dage, sagde Jess Thorup.

Netop det at komme i gang fra start kan blive et problem.

Midtjysk juvel: Han sagde nej til Liverpool

For selv om Jess Thorup har set en fin udvikling hos sit hold og har en bred trup, så er profiler som Erik Sviatchenko og Morten ’Duncan’ Rasmussen væk, og en håndfuld nye er kommet til. 

- Vi må bare erkende, at nogle er kommet til udefra, og vi skal lige finde sammen. Det er ikke noget, man lige gør på ti dage i en træningslejr.

- Det kommer formentlig efter nogle kampe, hvor man lærer hinanden endnu bedre at kende.

FCM under pres før United: Profiler i kamp mod tiden

Pusic på pletten i Dubai: Nu går rejsen hjemad