Tidligere FCM-profil kan vende tilbage til Danmark

Den tidligere FC Midtjylland-spiller Izunna Uzochukwu er angiveligt på vej væk fra Rusland - Danmark er en mulighed, og OB skal være interesseret

Izunna har tidligere optrådt for Midtjylland. Nu byder OB sig ind som mulig, fremtidig arbejdsgiver, forlyder det (Foto: Claus Bonnerup)
Izunna har tidligere optrådt for Midtjylland. Nu byder OB sig ind som mulig, fremtidig arbejdsgiver, forlyder det (Foto: Claus Bonnerup)

Nigerianske Izunna Uzochukwu kunne ikke have skrevet det bedre, da han i sommer forlod FC Midtjylland med et mesterskab i bagagen for at skifte til Rusland og Amkar Perm på en fri transfer.

Men det lader til, at skiftet ikke helt er gået, som Izunna havde håbet på.

Spilletid har der ellers været nok af, men den 25-årige er angiveligt træt af livet i Rusland, og derfor er han på jagt efter en ny klub. Danmark og Superligaen er inde i billedet for midtbaneslideren, fortæller hans agent og bror Victor Izunna.

- Uzochukwu er tæt på at skifte fra Amkar, men der er stadig nogle ting, der skal falde på plads.

- Han taler med flere hold i øjeblikket, men det mest sandsynlige er, at han skifter tilbage til Danmark, siger Victor Izunna til Complete Sports Nigeria.

Det nigerianske medie mener, at OB lige nu er bedste bud på en ny arbejdsgiver, og at den fynske klub er meget interesseret i at få Izunna til dansk fodbold.

TV: Måske er det dette Izunna-mål mod OB, der har vakt interessen hos fynboerne?

Se også: Tørre tal: Her er Superligaens bedste hold i 2015

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

2 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere