Annonce:
Annonce:

To Onuachu-kasser og skandalemål sender FCM mod Europa

Midtjyderne er tilbage på tredjepladsen efter en 3-2-sejr over FC Nordsjælland i Farum

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Midtjylland

FARUM (Ekstra Bladet): Han bliver guld værd for FC Midtjylland, når de sælger ham - og i denne sæson ser han ud til at sparke bronzen til Herning.

Paul Onuachu har fået sit store gennembrud i dette forår, og den lange midtjyske angriber fortsatte målsuccesen lørdag eftermiddag, da FC Midtjylland slog FC Nordsjælland 3-2.

22-årige Onuachu scorede til 1-0 efter kun 22 sekunder, og gjorde med sit 11. forårsmål det til 2-0 efter knap en halv times spil, men det er André Rømers 3-0-mål, som kampen vil blive husket for.

Bolden var langt ude over mållinjen, men alligevel fik spillet lov at forsætte, og så kunne Rømer - med hjælp fra den ene linjedommer - score.

FC Nordsjælland fik siden reduceret to gange, og FC Midtjylland fik to røde kort i en dramatisk afslutning på en ellers i lange perioder fredelig kamp.

62376291.jpg 

Annonce:

FC Midtjylland chokstartede med en scorin i første minut, og der var nærmest tale om en tro kopi af 3-2-scoring mod FCK i Herning midt på ugen.  

Bolden blev spillet ned bag Karlo Bartolec i FC Nordsjællands højre side, og Jonas Borring kunne ugeneret slå en tværpasning ind i det lille felt.

Her stod lange Paul Onuachu klar og bragte midtjyderne foran. Så var vi ligesom i gang, og det blev helt som ventet underholdende i Farum Park.

Rilwan Hassen havde et langskud efter otte minutter, og Onuachu høvlede en løs mulighed langt over et par minutter senere.

FC Nordsjælland havde stor boldbesiddelse og kombinerede i perioder flot, og det var tæt på at udløse et straffespark til Emiliano Marcondes i starten af opgøret.

Men dommer Mads Kristoffer-Kristoffersen slog afværgende ud med armene i en situation, hvor i hvert fald Marcondes selv mente, at han var blevet nedlagt i feltet på ulovlig vis.

Samme Marcondes var også involveret, da FC Midtjylland kom på 2-0 efter en lille halv times spil.

62376289.jpg 

Annonce:

Han skulle dække Paul Onuachu op ved et hjørnespark, og det var vist det, man i skolegården kalder for uretfærdige hold.

Tometermanden Onuachu udnyttede sin højdefordel, og i tæt trafik i det lille felt pandede han bolden i mål.

Karlo Barlotec havde kort efter armen på bolden i eget felt, men den kroatiske back slap noget heldigt med, at Mads Kristoffer-Kristoffersen dømte hjørnespark.

FC Midtjylland spillede en rigtig god 1. halvleg.

De var effektive, når de nåede op i Nordsjælland-feltet, og rent defensivt spillede de disciplineret og fik stort set holdt den ellers normalt så farlige FCN-offensiv væk fra Johan Dahlins mål.

I 2. halvleg fortsatte kampbilledet fra de første 45 minutter. FCN havde bolden mest, men kunne ikke finde nogen vej igennem den mobile lilla mur, som FCM bankede op på egen halvdel.

Midt i 2. halvleg var de dog meget tæt på en udligning, da Emiliano Marcondes bankede et frispark på overliggeren.

Annonce:

Mads Kristoffer-Kristoffersen og hans folk på linjerne havde ingen god dag i Farum, og de spillede en uheldig hovedrolle, da FC Midtjylland med små tyve minutter kom foran 3-0.

62376375.jpg 

Bolden var langt ude over mållinjen, men spillet fik af uransagelige grunde lov til at fortsætte, og midt i tumulten kunne André Rømer gøre det til 3-0.

Det fik FCN-spillerne op i det røde felt, men FCM’erne holdt sig heller ikke tilbage i de følgende minutter, hvor Janus Drachmann indkasserede sin anden advarsel og røg ud.

FCN udnyttede overtallet, og med 12 minutter igen reducerede Bartolec med en præcis afslutning fra kanten af feltet. Det blev dramatisk i de sidste minutter, hvor kortene fløj rundt.

Marcus Halsti nedlagede indskiftede Jakob Johansson lige uden for feltet i 87. minut og så rødt. Nordsjælland pressede voldsomt på, og fem minutter inde i overtiden reducerede Andreas Maxsø.

De ni tilbageværende midtjyder overlevede dog det sidste desperate pres fra hjemmeholdet og kunne juble over en vital sejr.

De tre point betyder, at de er sikre på at slutte mindst på den fjerdeplads, der udløser en playoff-kamp om en Europa League-plads.

Midtjyderne er to point foran Lyngby, der søndag møder FC København. Netop FC Midtjylland og Lyngby mødes i en direkte duel om bronzen - og en plads i Europa League - i sidste runde i Herning.

Se aktionerne, der gav røde kort:
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: