Tøffe: Glens afløser kan allerede være i klubben

- Det er da en svær men også en gunstig situation. FCM er jo ikke et hold eller en klub i krise, påpeger Ekstra Bladets fodboldkommentator

- Hvorfor ikke forfremme Brian Priske (billedet), spørger Stig Tøfting (Foto: Rasmus Baaner)
- Hvorfor ikke forfremme Brian Priske (billedet), spørger Stig Tøfting (Foto: Rasmus Baaner)

- Hele Fodbold-Danmark bliver da overrasket, når en nybagt mestertræner går. Og heller ikke jeg har da set, at der skulle være disharmoni på de indre linjer i FC Midtjylland, reagerer Stig Tøfting på nyheden om Glen Riddersholms afgang.

Selv om Ekstra Bladets fodboldkommentator har stor respekt for den netop afgåede cheftræners arbejde de senere år, ser han dog ikke nogen katastrofe i skilsmissen.

- Det er da ikke nogen ønskesituation for klubben, men nu må man bygge videre på den præstation, man lige har leveret efter at have rejst sig oven på skuffelsen fra sidste år.

Så glade var Riddersholm og bestyrelsesformand Rasmus Ankersen, da mesterskabet var sikret. Nu er samarbejdet ophørt (Foto: Lars Poulsen) FC Midtjylland Glen: Den sværeste beslutning nogensinde

- Det er da en svær men også en gunstig situation. FCM er jo ikke et hold eller en klub i krise, og kan de finde en ny træner, der matcher klubbens værdier og måde at spille fodbold på, så kan han godt køre videre på bølgen. Der skal jo ikke ske revolutioner.

Om en mulig afløser siger Stig Tøfting.

- Alle vil nok nævne Kasper Hjulmand som en oplagt afløser, men er det ikke muligt, at Brian Priske (nuværende assistenttræner, red.), der har haft så stor en aktie i deres præstation, kunne overtage med den rette opbakning omkring sig? Hvorfor skulle han ikke kunne løfte det?

Jakob Poulsen er chokeret men også sikker på, at FCM-spillerne hurtigt vil komme videre (Foto: Claus Bonnerup) FC Midtjylland FCM-landsholdsspiller: Et kæmpe chok

23 kommentarer
Vis kommentarer