Topchef forlader FC Midtjylland

Kommunikationsdirektør Hans Krabbe forlader FC Midtjylland

Hans Krabbe forlader FCM (Foto: Ernst van Norde)
Hans Krabbe forlader FCM (Foto: Ernst van Norde)

Der har været gang i svingdøren hos FC Midtjylland gennem efteråret.

Det hele startede med Glen Riddersholms overraskende afgang efter det vundne DM Guld.

Siden fulgte opsigelsen fra assistenten Lars Friis og målmandstræner Henrik Ipsen.

Nu forlader endnu en vigtig medarbejder de danske mestre, når klubbens nuværende kommunikationsdirektør Hans Krabbe forlader klubben ved årsskiftet for at blive chefredaktør på Midtjyllands Avis

- Det har været et privilegium at være en del af FC Midtjylland i de mest begivenhedsrige år i klubbens historie. Vi fik ny ejer, vi blev mestre, og vi kvalificerede os til et europæisk gruppespil. Nogle gange skal man imidlertid bevæge sig væk for at finde tilbage til kernen. Kernen for mig er mediebranchen og journalistikken, og jeg glæder mig til at blive en del af et traditionsrigt og veldrevet mediehus med dedikerede medarbejdere, siger Hans Krabbe.

Se også: Profil efter ny FCM-nedtur: De mange kampe koster

Formand Rasmus Ankersen takker direktøren for tiden hos ulvene.

- Hans Krabbes kommunikationsevner har været vitale for FC Midtjylland i en både turbulent og fantastisk periode i klubbens historie. Hans er ikke bare en af landets bedste kommunikatører, han er også en fantastisk personlighed, der har repræsenteret FCM med integritet og åbenhed over for alle klubbens interessenter. Vi ønsker ham alt det bedste i hans nye job.

Det er endnu uklart, hvem der overtager det ledige job hos midtjyderne.

14 kommentarer
Vis kommentarer