Transfer-travlt hos FCM: Budkrig om midtbaneprofil

Den svenske midtbanespiller Kristoffer Olsson kan snart være fortid i FC Midtjylland, der håber på at sælge ham

Et Olsson-skifte er under opsejling. Polfoto
Et Olsson-skifte er under opsejling. Polfoto

Midtbanespiller Kristoffer Olsson nærmer sig et farvel til FC Midtjylland.

Sveriges U21-landsholdsanfører har tidligere gjort det klart, at han ønsker at forlade klubben i dette transfervindue.

Og nu ser det ud til, at svenskeren får sit ønske opfyldt.

Over for Aftonbladet fortalte Claus Steinlein, at der er stor interesse for den svenske midtbanespiller, og over for tipsbladet.dk fortæller Claus Steinlein nu, at der er budkrig, så at sige.

- Der er stor interesse specielt fra Sverige, og det er klart, for han er en stor profil i Sverige. Derfor er der også mange svenske klubber, der er med i budrunden, siger Claus Steinlein til tipsbladet.dk.

På spørgsmålet om det betyder, at klubben kan kræve en høj pris, er det korte svar fra FC Midtjyllands sportsdirektør et 'ja', og han håber således på at få solgt Kristoffer Olsson, inden det danske transfervindue lukker. Selv om vinduet er åbent i længere tid i Sverige, er FC Midtjyllands deadline i forhold til et salg tirsdag klokken 23.59.

- Han har ikke lagt skjul på, at han gerne vil noget andet. Vi håber på at finde en løsning, og kan vi få nogle penge, er det win-win. Det håber vi på at lykkes med. Vi har sagt, at når vores vindue lukker, skal det være på plads, hvem der kommer ind, og hvem der skal ud. Vi har et vigtigt lokalopgør mod Viborg den 19. februar, og vi vil have hele vores trup med til Dubai. Så de, der er her efter i morgen aften, er også dem, der skal skaffe os medaljer, siger Claus Steinlein og forklarer:

- Vi håber på at lave en aftale, fordi vi gerne vil have en økonomisk gevinst, og det vil alt i alt være en god løsning. Jeg føler mig ikke sikker, men jeg havde omvendt heller ikke sagt sådan her, hvis ikke jeg havde en god fornemmelse. Jeg håber, vi finder en løsning på den ene eller den anden måde.

Claus Steinlein fortæller, at FC Midtjylland ikke aktuelt skal have mere ind, men salg kan få klubben til at reagere.

- Vi er jo før lykkedes med noget til sidst i vinduet, siger FC Midtjyllands sportsdirektør, der regner med at få afklaring på Kristoffer Olsson i løbet af sidstedagen i transfervinduet.

En af de spillere, som i transfervinduet er kædet sammen FC Midtjylland, er angriber Abderrazak Hamdallah fra Qatar-klubben El Jaish. Claus Steinlein afviser, at han er et tema i FC Midtjylland.

Aftonbladet har skrevet, at Kristoffer Olsson koster otte millioner danske kroner. Angiveligt skal Elfsborg og AIK være særdeles interesserede, og tidligere har IFK Norrköbing været meget interesseret.

Jakob Poulsen i aktion for FC Midtjylland. Foto: Polfoto. Sport og Spil Det skal FCM gøre i januar

Se også: FCM vil ikke sælge: Sætter stor prislap på ombejlet svensker

Se også: Svenskere vil købe FCM-midtbane

1 kommentar
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere