Transferbombe: FCM's millionindkøb kan være færdig i klubben

Det er slet ikke sikkert, at tyske Dominick Drexler kommer i aktion for FC Midtjylland. Der er nemlig voldsomt interesse fra Tyskland

Interessen for Dominick Drexler er så voldsom, at tyskeren kan være færdig i FC Midtjylland, før han har spillet sin første officielle kamp for ulvene. Foto: All Over Press
Interessen for Dominick Drexler er så voldsom, at tyskeren kan være færdig i FC Midtjylland, før han har spillet sin første officielle kamp for ulvene. Foto: All Over Press
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Midtjylland

FC Midtjylland har spillet en absolut hovedrolle i transfervinduet indtil videre, og intet tyder på, at ulvene giver den fra sig lige foreløbig.

De danske mestre betalte næsten 19 millioner kroner, da klubben tidligere på sommeren offentliggjorde købet af den tyske offensivspiller Dominick Drexler, men der kan være dårligt nyt på vej til FCM-fans, der havde glædet sig til at se Drexler i aktion.

Dominick Drexler, der er det næstdyreste FC Midtjylland-indkøb nogensinde, er angiveligt i Tyskland p.t., og det er slet ikke sikkert, at han vender tilbage til Danmark og får trukket FCM-trøjen over hovedet, erfarer tipsbladet.dk fra flere kilder.

Det er oplysninger, som Ekstra Bladet har fået bekræftet fra sine kilder.

FC Midtjylland hentede offensivspilleren i Holstein Kiel, hvor han spillede fantastisk og var en stor profil, der både scorede mål og lavede assists for et hold, der var tæt på at rykke op i Bundesligaen. Drexlers stærke præstationer sidst på sæsonen har skabt interesse for tyskeren i hjemlandet, og hovedpersonen selv kan have fortrudt sit skifte til FC Midtjylland, hvis en klub i Bundesligaen for alvor byder sig til.

Interessen stammer fra flere Bundesliga-klubber, og særligt Mainz 05 skulle have set sin lun på Dominick Drexler. Klubben har allerede budt én gang og ventes at byde igen, mens den 28-årige offensivspiller også tidligere har været et emne hos Bundesliga-nedrykkerne fra Hamburger SV.

Et problem for Dominick Drexler kan være, at FC Midtjylland har betalt mange millioner - 18,5 millioner kroner - og ønsker at tjene penge på et salg af offensivspilleren. Det forlyder, at FCM står fast på at fordoble købsprisen, hvis Drexler skal sælges allerede nu.

Om det lykkes at få mere end 30 millioner kroner for Dominick Drexler, bliver interessant at se, men det forlyder, at FC Midtjylland kun vil sælge sin nye tyske guldfugl, hvis prisen er den rette, og at midtjydernes klare førsteprioritet er at beholde Drexler i Danmark.

Dominick Drexler skrev under på en fireårig aftale med FC Midtjylland.

Voldsom million-transfer: Danske mestre brugte kassen på nyindkøb

FCM fortsætter transfer-togt: Henter svensk talent efter komet-salg

Rafael van der Vaart udelukker Holland: Foretrækker en dansk klub

Ståle før ny sæson: FCM ser frygteligt stærke ud

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis ikke det er terror – hvad er det så?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind