Transferbombe: Snupper bronze-keeper

Jesper Hansen belønnes efter kanon-sæson og rykker til FC Midtjylland

FC Midtjylland kaster sig ud i en komplet målmands-rokade denne sommer og lander keeperen, der snød dem for bronzen sidste sæson.

Ekstra Bladet erfarer, at ulvenes bud på 4 mio. kroner er blevet accepteret af Lyngby, og dermed er det kun formaliteter, der kan forpurre den opsigtsvækkende handel.

Jesper Hansen vendte sidste sommer retur til Superligaen efter en årrække i Frankrig.

Den aftale viste sig genial for både Lyngby og målmanden selv. Oprykkerne fik en målmand i sin bedste alder og blev belønnet med en fremragende sæson, der i sidste ende udløste bronze og en overrumplende tur i Europa League.

Trods de 32 år føler FC Midtjylland, at der er mere i Jesper Hansen, og han har længe været klubbens topkandidat i en situation, hvor det hidtidige førstevalg, Johan Dahlin, udtrykte ønske om at vende retur il Sverige.

Forhandlingerne blev imidlertid kompliceret, da Lyngby længe stod på bagbenene og forlangte langt flere penge, end FCM var parat til at tilbyde. I sidste ende måtte ulvene bide i det sure æble og hæve buddet til 4 mio. kr. Kommer ulvene i Europa League, så bliver beløbet endda højere.

Og dermed får Johan Dahlin opfyldt sit ønske om at kunne vende retur til Sverige.

I forvejen har Mikkel Andersen forladt reservebænken i FC Midtjylland og er blevet afløst af Michael Falkesgaard.

Se Hansen brillere på stregen her

FCK har tabt pusten: Mestrene ydmyget i Lyngby

Lyngby sender FC Nordsjælland til tælling i bronzeduel

18 kommentarer
Vis kommentarer