Tre dumper fælt

FC Midtjylland fik tæsk. Tre mand dumpede, men andre tre gjorde en fin figur trods 4-0-nederlaget

Foto: Claus Bonnerup
Foto: Claus Bonnerup
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Midtjylland

Karakterer: FC Midtjylland - Atalanta

 

En hård vurdering for FCM-keeperen havde bestemt sine redninger, men han smed 3-0 ud til Luis Muriel, og hans afslutning på kampen var heller ikke prangende.

Foto: fcm.dk

 

Havde mere mod i opspillet end sin kollega i centerforsvaret. Blev flyttet flere gange af Duvan Zapata i luftspillet, og han kom virkelig på arbejde især i første halvleg.

Foto: fcm.dk

 

Kaptajnen havde masser at se til og matchede sine modspillere i de fleste dueller. Men han manglede styrken i den modsatte ende og afspillet med fødderne blev meget passivt i perioder.

Foto: fcm.dk

 

Rakte ud efter en decideret gennembrudskamp mod Atalanta. Paulinho havde farten til at matche italienerne. Han turde hele tiden søge offensiven. Desværre gik han lidt død de sidste ti minutter, men bedste ulv på en tung aften.

Foto: fcm.dk

 

Havde masser at gøre rent defensivt, og han fik aldrig for alvor mulighed for at melde sig ind rent offensivt. Virket stresset i lange perioder og havde en kamp, hvor han var på bagkant.

Foto: fcm.dk

 

Viste flere gange, at han har farten og fysikken til at være med på højeste niveau, og det var Frank Onyekas stærke aftryk, der for alvor genrejste ulvene i anden halvleg.

Foto: fcm.dk

 

Defensivt mareridt for svenskeren, der inviterede Atalanta ind i kampen. Havde en håndfuld farlige boldtab i første halvleg, som havde stor betydning for nedturen. De offensive kvaliteter redder ham ikke denne gang.

Foto: fcm.dk

 

Beviste sin berettigelse i startformationen ved konstant at stille spørgsmål til Atalanta, når han blev sat i scene, og han kom frem til de bedste FCM-muligheder på aftenen.

Foto: fcm.dk

 

Blev afprøvet i en uvant position centralt bag angriberen. Tydeligvis en spiller som Atalanta havde respekt for og han forsøgte meget, men lykkedes med meget lidt.

Foto: fcm.dk

 

Blev smadret ned ved sidelinjen i starten af anden halvleg og det var som om det pumpede al modet ud af australieren. Der var meget lidt der lykkedes for Awer Mabil.

Foto: fcm.dk

 

Den store angriber blev sat helt til vægs. Tabte sine dueller og manglede præcision i kombinationerne. Udskiftet efter en meget bleg time.

Foto: fcm.dk

 

Priskes satsning med at introducere Pione Sisto i en offensiv central rolle lykkedes ikke. Ulvene manglede den ekstra midtbanekraft til at samle Papú Gomez op i første halvleg. Han viste klassen, satte FC Midtjylland til vægs og udstillede Brian Priskes idé som en fejl.

Foto: fcm.dk

 

Fik et kvarter og havde flere gode aktioner uden at det blev farligt. For kort tid til bedømmelse.

Foto: fcm.dk

 

Fik smagt på Champions League i et kvarter. Enkelte gode aktioner.

Foto: fcm.dk

 

Forsøgte ihærdigt, men fire minutter er for kort tid til bedømmelse.

Foto: fcm.dk

Kom ind i slutfasen. For kort tid til bedømmelse.

Foto: fcm.dk

 

Var på en halv time tæt på at snuppe æren som bedste FCM-spiller. Evander viste sig i stand til at matche italienernes fart og teknik, og han gav Brian Priske noget at tænke over til de kommende kampe.

Foto: fcm.dk

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksens styre er taget til fange

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind