Trods tre nederlag i træk: Så sikkert sidder FCM-træner

- Jess Thorup er med 100 procent sikkerhed også træner i FC Midtjylland i foråret, siger sportsdirektør Claus Steinlein

BRØNDBY (Ekstra Bladet): 1-2 nederlaget til Brøndby var tredje nederlag i træk til FC Midtjylland, der nu er håbløse ti point efter Brøndby og hele 21 point efter FCK.

Guld- og sølvvalsen kan de glemme alt om på Heden.

- Efteråret er ikke godkendt pointmæssigt. Vi har større ambitioner end at være så langt efter både FCK og Brøndby, siger sportsdirektør Claus Steinlein og slår fast:

- Vi burde have vundet kampene mod Silkeborg og AGF. Og det er ikke godt nok at slutte med tre nederlag i træk. Men vores job er også at kigge lidt bagved resultaterne, forklarer han.

Er Jess Thorup træner i foråret i FC Midtjylland?
- Ja, 100 procent. Når man kigger bagved tingene er vi tilfreds med det vi ser på træningsbanen. Det ligner ikke et FCM-mandskab i opløsning på banen. Det er et hold, der viser mandsmod.

- Men vi burde have haft lidt flere point, pointerer han.

 

 

Hvad synes du om fansene har et banner med påskriften: DBU sønnen (læs Jess Thorup) fjerner klubbens DNA?
- Sådan et banner er ikke noget man lige har brug for, når man har modgang. Men sådan reagerer fans, og det er deres valg. Jeg tager også en stor del af ansvaret for vores efterår.

- Nu vil vi arbejde på at få lidt flere spillere, der passer til klubbens DNA. De skal være aggressive med fart, forklarer Claus Steinlein, der mener Jess Thorup har haft svære arbejdsbetingelser.

- Tim Sparv har ikke været meget med i efteråret. Det bliver godt at få ham og flere af de skadede spillere tilbage. Vi er ikke tilfreds med måden, vi savner fart og vildskab.

Superligaen Pukki på pletten: Fuldender forrygende Brøndby-efterår

  FC Midtjylland FCM-profil overrasker: Har nydt at være skadet

FC Midtjylland Thorup lettet efter sejr: Det blev 45 lange minutter

21 kommentarer
Vis kommentarer