TV: FCM afviser kæmpe bud på Pione Sisto

Et bud over 30 millioner kroner er blankt afvist af Superligaens tophold

FC Midtjylland topper Superligaen og jagter guldet, når et spændende forår skydes i gang om tre uger.

FCM's ambitioner understreges også af, at klubben blankt har afvist et kæmpe bud på den 19-årige diamant Pione Sisto.

Transfervinduet lukker ved midnat, og der har i den sidste del af dette vindue været hidsig aktivitet omkring Sisto, der fik sit danske pas i december og med stor sandsynlighed får debut på A-landsholdet i 2015.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har der været flere konkrete henvendelser til FCM for nylig, hvoraf mindst en af henvendelserne var med et bud over 30 millioner kroner. Et beløb der er yderst sjældent i Superliga-sammenhæng.

 

FC Midtjylland FCM under pres: Gør svensker til højest lønnede teenager

FC Midtjylland kunne have scoret kassen ved et salg af 19-årige Sisto, men satser på endnu mere (Foto: Ernst van Norde)
FC Midtjylland kunne have scoret kassen ved et salg af 19-årige Sisto, men satser på endnu mere (Foto: Ernst van Norde)
 

FC Midtjylland bekræfter stort bud
FCM's ordførende direktør Claus Steinlein vil ikke kommentere hverken klubnavne eller sum, men erkender, at de har afvist et stort bud.

- Det kan jeg godt bekræfte, men ellers har jeg ingen yderligere kommentarer til selve detaljerne omkring det hele, siger Steinlein.

Direktør Hans Krabbe om buddet på Pione.

Ekstra Bladets oplysninger indikerer, at det er en af Portugals helt store klubber, der har henvendt sig til FCM og muligvis afgivet det bud, som ikke er hverdagskost for salg ud af Superligaen. Både FC Porto og Sporting har ifølge oplysningerne vist konkret interesse i Pione Sisto.

Ud over den store interesse fra Portugal har klubber fra Tyskland, Spanien, England, Italien, Frankrig, Belgien, Holland og Tyrkiet også haft følere ude på Pione Sisto i januar.

Her ses Johan Dahlin i kamp mod Swanseas Wilfried Bony, mens svenskeren fortsat var at finde i Malmö FF. (Arkivfoto: PA Photos) FC Midtjylland FC Midtjylland henter svensk landsholdsmålmand

Hattrick satte gang i Sisto-interesse
Den unge offensiv-spiller blev kåret til efterårets profil i Superligaen, og debuten på U21 landsholdet i midten af januar med hattrick og assist blev bemærket blandt Europas topklubber, forklarer Claus Steinlein.

- Et er, at Pione har været efterårets spiller i hele Superligaen og været så vigtig for os. Men når man så laver tre mål og en assist og gør, hvad der passer ham i den første kamp på U21 landsholdet, så er det klart, at der hurtigt kom konkrete ting på bordet. Men selv om der er tale om mange penge, så har vi afvist det meget klart, siger FCM-direktøren.

Sisto har i denne sæson markeret sig med syv scoringer.

Claus Steinlein erkender, at FCM let kunne have solgt Pione Sisto i dette transfervindue, hvis midtjyderne havde været indstillet på det. Endda til en af Europas topklubber.

- Det er klubber, som vi normalt ikke lige hører fra i FCM, der har ringet. Klubber som der skal spille Champions League efter jul. Det er klubber fra den øverste hylde i Europa, som har kontaktet os, og for hver dag der går, er det nærmest som om, at interessen stiger, forklarer Claus Steinlein.

Fortsætter Pione Sisto hvor han slap i efteråret kan han meget vel blive FCM's største salg i klubbens historie med en prislap over 40 millioner kroner til sommer. De informationer ønsker Claus Steinlein ikke at kommentere.

 Følg Ekstra Bladets livedækning af transfervinduets sidste dag på linket herunder
Juan Cuadrado skifter Fiorentina ud med Chelsea. (AP/Fabrizio Giovannozzi) Transfer aften Transfer-LIVE: Vinduet lukker - nu kommer panikhandlerne

Pione Sisto er klar til at gøre sig gældende i rødt og hvidt, efter at FCM-profilen nu er blevet dansk statsborger. (Foto: Claus Bonnerup) Landsholdsfodbold Officielt: Sisto er blevet dansk statsborger

Har I set mig? Pione Sisto jubler her over sin træffer i Hobro tidligere på efteråret. Profilen bliver en stadig varmere emne for udlandet (Foto: Ernst van Norde) FC Midtjylland Bundesliga-klub holder topmøde om Pione Sisto

TV: Se Steinlein fortælle om transfervindue, Sisto-pris og guld-chancer herunder

0 kommentarer
Vis kommentarer