TV: FCM-juvel taler ud om transferballade

Sylvester Igboun vil lægge skuffelsen over det kiksede klubskifte bag sig

(Video: Tariq Mikkel Khan)

ALBUFEIRA (Ekstra Bladet): En af Superligaens allerstørste stjerner var tæt på at være fortid i den danske liga.

Et lukrativt tilbud fra en kinesisk klub var kommet FC Midtjylland og Sylvester Igboun i hænde, begge parter var interesseret i et skifte, men i sidste ende blev handlen alligevel ikke til noget.

Midtjyderne havde nemlig ikke tid til at finde en erstatning i de få timer, der var tilbage af transfervinduets åbning.

Sylvester Igboun er skuffet og ked af, at han ikke blev solgt (Foto: Ernst van Norde) Superligaen - 3. feb. 2015 - kl. 20:25 Kikset transfer: Igboun er skuffet og ked af det

Igboun havde drømt om et skifte, der kunne sikre ham selv, men samtidig også hans familie hjemme i Nigeria. Skuffelsen var derfor forståelig, men nigerianeren fortæller Ekstra Bladet, at han har lagt skuffelsen bag sig nu.

- Jeg så frem til at tage næste skridt, da jeg fik tilbuddet fra Kina og håbede, jeg fik chancen. Der skete en eller to ting, så handlen ikke kunne gå igennem. Selvfølgelig er jeg skuffet, men nu må jeg lægge det bag mig og se frem mod sæsonen, hvor jeg gerne vil vinde guld med FCM.

FC Midtjylland har lovet dig, at de ville lade dig gå, hvis de fik et godt tilbud. De brød alligevel det løfte. Føler du, at du er blevet unfair behandlet?

- Du kan afgive et løfte og så ikke opfylde det, hvis du har en god årsag. De forsøgte at at få en erstatning, det kunne de desværre ikke. Jeg kunne se, hvor meget de forsøgte at finde en erstatning, og så forstår jeg godt, at de ikke kunne lade mig gå, siger 'Sly'

Sylvester Igbouns drømmetransfer til Kina er endt som et mareridt for kantspilleren (Foto: Jens Dresling) FC Midtjylland - 2. feb. 2015 - kl. 23:10 Igboun-dramaet kulminerer: FCM siger nej

Se hele Ekstra Bladets interview med Sylvester Igboun ovenfor, hvor han også fortæller, om han har snakket med sin familie efter det kiksede klubskifte.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere