TV: Sprudlende Pusic sænker OB

FC Midtjylland vandt 2-0 mod OB på to mål af ulvenes super-angriber

FC Midtjylland ordnede OB (Foto: Anders Brohus)
FC Midtjylland ordnede OB (Foto: Anders Brohus)

HERNING (Ekstra Bladet): Martin Pusic er efter et langt tilløb omsider ved at manifestere sig som topangriber i FC Midtjylland.

Han stod i lørdagens Superliga-kamp bag de to træffere, som ulvene havde brug for,da de uden større problemer sænkede OB.

Begge mål scoret i starten af begge halvlege efter dødbolde.

Første gang efter fire minutter, da Kian Hansens projektil af et indkast strøg helt ind til østrigeren, der steg himmelhøjt op over det passive fynske forsvar og dirigerede bolden ind til 1-0.

Og i starten af anden halvleg var det så med fødderne, at FCM-topscoreren slog til, da han efter et hjørnespark var først over den tværpasning, som unge Rasmus Nissen lidt tilfældigt fik sendt af sted efter et hjørnespark.

Dermed viser Martin Pusic omsider den skarphed foran kassen, som han blev kendt for i Esbjerg. Og hans fem mål i foråret er også et bevis på, at Pusic ikke længere er et fremmedelement i ulvenes offensiv. Og det tegner godt for de europæiske drømme på heden.

OB havde problemer med Pusic (Foto: Anders Brohus)
OB havde problemer med Pusic (Foto: Anders Brohus)
 

Mellem de to træffere var FC Midtjylland stærkt dominerende i en kamp, der dog ikke udelukkende skal ses som et stort Pusic-show. For inde mellem stregerne blev han overstrålet af ung-talentet Rasmus Nissen, der havde fået chancen i skadede Filip Novaks fravær.

Det 18-årige forsvarstalent spillede en nærmest pletfri kamp, og fremstod med en spillemæssig modenhed, som sjældent ses af spillere i så ung alder.

For OB blev opgøret en nedtur efter ydmygelsen af Viborg sidste weekend. Den offensive treenighed med Anders  K. Jacobsen, Rasmus Falk og Rasmus Festersen blev yderst sjældent farlige, og det var faktisk først i de sidste ti minutter, at fynboerne for alvor truede værterne med gode afslutninger fra Anders K. Jacobsen og Ari Skulason.

Det var slet ikke nok til at få noget med hjem fra Herning.

Martin Pusic blev dobbelt målscorer (Foto: Anders Brohus)
Martin Pusic blev dobbelt målscorer (Foto: Anders Brohus)

Se Pusic pande FCM foran 1-0 her:

12 kommentarer
Vis kommentarer