Annonce:
Annonce:

TV: Verdens bedste tømmermænd: Denne FCM-helt kom aldrig til træning

FC Midtjylland-spillerne var hårdt ramt dagen derpå, hvor der blev holdt spontan guldfest

Ham her kom aldrig til træning hos FCM i dag. Se videoen med Jakob Poulsen og find ud af, hvem det var. (Video: Mikkel Berg - Redigering: Ejder Akbal)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Midtjylland

I realiteten mangler FC Midtjylland stadig et point for at sikre sig mesterskabet matematisk.

Men 12 point og en markant bedre målscore med fire kampe igen er umuligt at hente for FC København.

Derfor udbrød der også en spontan guldfest i loungen på MCH Arena søndag aften og natten med, hvor ølhanerne blev åbnet, og FCM-spillerne fik lov til at give den gas.

For de fleste sluttede festen hen på de lyse morgentimer, og det var en flok ramte ”ulve”, som mødte op på træningsanlægget i Ikast mandag formiddag for at samles og restituere frem til torsdagens kamp mod FC Vestsjælland.

FCM-anfører Kristian Bach Bak var hårdt ramt, men han var ikke i tvivl om, hvordan tømmermændene skulle rangeres efter sit første mesterskab i karrieren.

Annonce:

- Det er verdens bedste tømmermænd. De bedste jeg nogensinde har haft. Jeg fortryder lidt, at jeg satte mig op i en romaskine her til formiddag. Ej, i dag er det okay, at have det sådan her.

Der var noget med, at din bror Jacob Bak kom og spillede guitar?

- Han spiller altid til vores afslutninger. Sidste år var det knap så godt for ham. Der spillede han, efter vi havde tabt i Sønderjyske. Så tidligere på sæsonen ringede han og sagde til mig, at han bare skulle spille, når vi vandt guld. Så ringede jeg til ham i går, og sagde; så kan du godt komme. Han er sindssygt god, og i aftes lød det ekstra godt.

Blev det sent?

- Jeg tror, at jeg var hjemme ved 4-tiden. Vi var ikke rigtig ude, vi blev i loungen. Vi havde allermest lyst til at være os selv.

FCM-ejer truer rivalerne: Vi bliver endnu bedre

Hvem gav den ekstra gas?

Annonce:

- Det gjorde André Rømer. Han er ikke mødt op i dag. Jeg tror faktisk, at han stadig ligger og sover i loungen. Men det er helt okay. Han scorede mod FCK, han var i bedst form i aftes, og han er ikke mødt op i dag. Han har topklasse. Han sagde allerede i nat, at når man havde afgjort mesterskabet, så behøvede han ikke at møde op. Så jeg begynder lidt at frygte for min plads.

Jakob Poulsen kårede også klart André Rømer til aftenens størst festabe.

- Rømer gjorde det virkelig godt. Der var fuld knald på, og han fortjente det også, efter han havde scoret det vigtige åbningsmål.

Var der ikke noget med, at de unge akademispillere fandt dig og Duncan sovende på en sofa herude på træningsanlægget?

- Jo, vi tænkte, at vi lige så godt kunne tage herud og lægge os til at sove. Det har vi gjort før, når vi er kommet meget sent hjem fra udekampe, og skulle møde til træning dagen efter, så vi tænkte, at det var en god lejlighed til at gøre det igen. Men det er ikke meget søvn, vi har fået.

Ekstra Bladet fik også fat i Erik Sviatchenko. Se hvordan hans dag var her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Det er Mette Frederiksens egen skyld, at hun tvinges til at udskrive valg i utide
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: