Uenig med Ståle - nu får han job hos guld-kandidat

Ganske overraskende vender Brian Priske tilbage til FC Midtjylland til sommer og bliver assistenttræner i klubben igen. Den nuværende assistent, Lars Knudsen, bliver U18- og U20-landstræner

 

Brian Priske var en del af FC Midtjyllands største triumf i klubbens historie, da han som assistenttræner for Glen Riddersholm var med til at sikre mesterskabet i 2015. Senere blev han assistent under Ståle Solbakken i FC København, men forlod jobbet i efteråret.

Siden har han stået uden fast arbejde, men til sommer vender han ganske overraskende tilbage til Herning og Ikast. Her bliver han således assisttent for Jess Thorup, når nuværende assistent Lars Knudsen bliver U18- og U20-landstræner. Det oplyser FCM på sin hjemmeside.

Priske bestred samme post i fem år i sin første periode i klubben, det sidste år under Jess Thorup. Sidstnævnte glæder sig til at få selskab af sin tidligere væbner igen.

- Jeg er meget begejstret for, at man kan hente en kapacitet som Priske ind, der har erfaring fra øverste hylde både som spiller og træner. Fra min stol er det et fantastisk stærkt team, jeg bringer sammen til trods for, vi må vinke farvel til Lars (Lars Knudsen, red.). Jeg glæder mig meget til gensynet, for vi havde et fantastisk samarbejde, siger Thorup.

Det fremgår ikke eksplicit af FC Midtjyllands pressemeddelelse, men man må formode, at Priske skal arbejde side om side med den anden assistenttræner, Kristian Bach Bak, som Lars Knudsen aktuelt gør.

Under alle omstændigheder glæder han sig til at komme tilbage til Heden.

- Da jeg fik muligheden for at vende tilbage til FC Midtjylland, var det et let valg. Jeg havde fem fantastiske år i FC Midtjylland, hvor jeg fik min træneropvækst. Klubben passer perfekt til mig både som person og som træner med den faglighed, professionalisme samt tilgang til spillet, der er. Vi er et godt match, og jeg er både glad og stolt over, at man i Midtjylland fortsat kan se, at jeg passer rigtig godt ind i klubben og klubbens DNA, siger Brian Priske.

Ståle svarer Tøffe igen: Det er løgn!

Tøffe revser 'ubehøvlet' Ståle: Han har ingen respekt!

Stoppede før tid i FCK: Her er assistentens nye job

Uenige i måneder: Derfor kom Priskes exit først nu