Annonce:
Annonce:

Uenighed om FCM-transfer: Vil lokke stjernen til at blive

FC Midtjylland er nødt til at finde flere penge frem fra muldvarpen, hvis handlen med Emam Ashour skal blive en kendsgerning

Emam Ashour har et godt navn i hjemlandet, og Zamalek er desperat for at beholde midtbanespilleren. Foto: Ritzau Scanpix
Emam Ashour har et godt navn i hjemlandet, og Zamalek er desperat for at beholde midtbanespilleren. Foto: Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Midtjylland

Emam Ashour ligner en ny midtbanespiller i FC Midtjylland.

Det skrev egyptiske KingFut som det første medie søndag, og det stemmer overens med de oplysninger, som Ekstra Bladet har, men der pågår stadig seriøse forhandlinger parterne imellem.

Som Ekstra Bladet forstår det, så vil Zamalek MEGET gerne beholde sin guldfugl på midtbanen, men Ashour har selv udtrykt ønske om at prøve sig af i Europa og ser FC Midtjylland både som et stort skridt og en mulighed for et springbræt videre i Europa.

Kilder tæt på handlen fortæller således, at FC Midtjylland må øge buddet fra 20 mio. kr. til 25 mio. kr. for at få Zamalek til at acceptere.

Der er også blevet skrevet mangt og meget om Ashours eventuelle løn i FCM.

Annonce:

Der er både blevet skrevet om at Ashour skulle blive lønførende på Heden, og i flere egyptiske medier meldes der om et lønkrav på cirka 350.000 kr. om måneden. Det vil smække Emam Ashour helt op i lønhierarkiet bag Pione Sisto og lige i hælene på Erik Sviatchenko.

Men ifølge kilder i toppen af FCM-hierarkiet, så kommer ulvenes kontrakttilbud til at lyde på omtrent 300.000 kr. om måneden.

Det er en 'profilløn' i FCM, men ikke i nærheden af Sistos 475.000 kr. i måneden eller Sviatchenkos 400.000 kr. om måneden. Mindre kan også gøre det ...

Størrelsen på lønposen kan afhænge af, hvad Zamalek i sidste ende beslutter sig for, da klubpræsident Mortada Mansour mandag har udtalt, at man vil forsøge at give Ashour en ny kontrakt for at få ham til at blive i Egypten.

Emam Ashour har spillet 101 kampe for Zamalek med 15 mål og 11 assists til følge.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: