Uforstående FCM-bomber: Jeg er ligeglad med hvad folk skriver

FC Midtjylland-angriber Martin Pusic er angiveligt sat til salg. Selv ved han dog intet om historien og siger, at han er ligeglad med skriverierne

Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Midtjylland

Med 13 scoringer i sidste sæson var Martin Pusic FC Midtjyllands mest scorende spiller i sæsonen, og i sæsonen forinden blev han Superliga-topscorer med 17 scoringer.

Jo, den 28-årige angriber har gjort det ganske godt i dansk fodbold, hvor han først spillede for Esbjerg fB, og i starten af 2015 blev hentet til FC Midtjylland.

Men er tiden i dansk fodbold ved at være forbi? Ifølge TV3 Sport er Martin Pusic blevet sat til salg af FC Midtjylland, der er villig til at afhænde angriberen for en pris omkring de fem millioner kroner.

Midtjysk sjusk kostede to point

Historien er siden nedtonet fra FC Midtjylland, der blandt andet siger, at Pusic indgår i planerne for sæsonen, og at man ikke aktivt har sat ham til salg.

Selv undrer Martin Pusic sig nu over historien.

- Jeg ved helt ærligt ikke noget, men generelt bliver der talt og skrevet meget. Selv er jeg ligeglad, hvad folk siger eller skriver. Jeg har kontrakt med klubben, og jeg giver mig altid 100 procent, når jeg spiller. Det ved folk, og derfor gider jeg ærlig talt ikke bruge så meget tid på det, siger Martin Pusic til tipsbladet.dk og forklarer:

- Men det er vel normalt, at når du gør det godt, snakker folk om dig. Jeg har gjort det godt, mens jeg har været i Danmark, og så opstår sådan nogle rygter, siger han.

Dermed ikke sagt, at Martin Pusic for alt i verden bliver hos FC Midtjylland. Den danske klub er Pusic' tiende på seniorplan, så han har været omkring - blandt andre hos engelske Hull City. Pusic har da også fortsat ambitioner, men om de ambitioner får ham til at søge væk fra Danmark og FC Midtjylland i dette transfervindue, er han ikke meget for at svare på.

- Jeg er FC Midtjylland-spiller og giver 100 procent hver eneste gang. Men det er klart, at som som fodboldspiller har du jo drømme. Det jeg har i hvert fald. Det betyder dog ikke, at jeg ikke arbejder hårdt for min klub. Jeg er glad for at være her, siger Martin Pusic.

Martin Pusic, der i øjeblikket plejer en skadet tå, konkurrerer primært med Paul Onuachu om pladsen som ene-angriber i FC Midtjylland. En konkurrence, som han oftest har vundet.

Så stærkt står FCM - kulturen under pres

Rygterne svirrede om manglende Pusic: Her er årsagen

Barnemad: Magiske Sisto flænser miniputter i EL-kval

Agent bekræfter: Vil købe profil i FC Midtjylland

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
BREAKINGBREAKING

Mere fra Ekstra Bladet+

Tak til børnene for at give deres liv

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+