Undrede du dig også? Derfor droppede van der Vaart guldfesten

Det var Rafael van der Vaarts egen beslutning at blive væk fra guldfesten i Herning. Hollænderen møder ikke længere op i det midtjyske

Mandag aften hjemførte FC Midtjylland klubbens andet mesterskab i historien, og det blev fejret på behørig vis på Heden, hvor champagnen flød og festen fortsatte til langt ud på natten.

Men det var ikke alle, der havde lyst til at deltage i festlighederne. Midtjydernes løntunge hollænder, Rafael van der Vaart, glimrede ved sit fravær til medaljeoverrækkelsen på MCH Arena og til den efterfølgende guldfest.

Mange fans og fodboldentusiaster gav på de sociale medier udtryk for deres undren over FCM-spillerens fravær til kulminationen på midtjydernes drømmesæson.

Dagen derpå har Ekstra Bladet undersøgt, hvorfor den hollandske midtbanespiller ikke deltog i festlighederne med sine holdkammerater på Heden. Svaret er ganske enkelt:

Rafael van der Vaart mente ikke, han havde haft del i det danske mesterskab med sine blot syv minutters spilletid i Superligaen denne sæson. Derfor havde hollænderen ikke lyst til at fejre guldet med resten af klubben.

De danske mestre anno 2017/18 er FC Midtjylland. Foto: Henning Bagger Sport og Spil GULD-TV: 40 minutter om FC Midtjyllands vej til succes

Den fallerede, hollandske superstjerne har kontraktudløb i FC Midtjylland til sommer, men midtbanespilleren har de facto haft sidste arbejdsdag allerede, og han møder ikke op i Ikast/Herning mere.

Derfor er der ingen i FCM-lejren, der officielt har lyst til at sætte flere ord på van der Vaarts beslutning om at blive væk fra festlighederne.

Men kilder tæt på klubben understreger over for Ekstra Bladet, at det var spillerens egen beslutning at blive væk fra MCH Arena, og at han samtidig ikke møder op længere i FC Midtjylland.

Artiklen fortsætter under billedet.

Rafael van der Vaart haf haft sidste arbejdsdag i det midtjyske. Foto: Ernst van Norde
Rafael van der Vaart haf haft sidste arbejdsdag i det midtjyske. Foto: Ernst van Norde

Flere hollandske klubber samt superliga-bejlerne fra Esbjerg har været meldt interesseret i at skrive kontrakt med Rafael van der Vaart til den kommende sæson.

Det er ikke lykkedes Ekstra Bladet at få en kommentar fra hverken Rafael van der Vaart eller hans agent, Robert Geerlings.

Rafael van der Vaart har fundet plads på bænken for FC Midtjylland. Foto: Casper Dalhoff Sport og Spil Her er Superliga-historiens dyre bænkevarmere

Van der Vaart på bænken igen og igen og igen. Foto: Ernst van Norde 1. division Superligaens dyreste flop nogensinde afslører: Jeg vil fortsætte i Danmark

Van der Vaart har højst sandsynligt trukket i FCM trøjen for sidste gang. Foto: Jens Dresling/Polfoto. FC Midtjylland Hollandsk klub kalder Rafael van der Vaart til forhandlingsbordet

FC Midtjylland På vej med opsigtvækkende handel: Nu spiller guldvindere med transfermusklerne

92 kommentarer
Vis kommentarer