Annonce:
Annonce:

Van der Vaart vil hjælpe storklub i krise: - Har meget at takke dem for

Rafael van der Vaart håber at blive en del af Hamburger SV, når karrieren er forbi

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Midtjylland

Hamburger SV rykkede ud af Bundesligaen i den forgangne sæson, og det er første gang i historien, at HSV er udenfor det fineste selskab i Tyskland. Klubben har de seneste par sæsoner flirtet med nedrykning, og nu faldt hammeren altså.

Dermed venter der den tyske storklub en genopbygning, som starter i landets næstbedste række, og nu tilbyder Rafael van der Vaart sin assistance.

Den hollandske verdensstjerne har en fortid i HSV fra dengang, klubben hørte til i toppen, og selv om han sidenhen har været i Real Betis og FC Midtjylland, har han fået den tyske klub ind under huden.

- Jeg bærer klubben dybt i mit hjerte. Jeg har meget at takke dem for, og jeg vil gerne give klubben noget tilbage efter min aktive karriere, siger Rafael van der Vaart til Hamburger Abendblatt og tilføjer endnu en gang, at han stadig har et skud mere i bøssen i forhold til karrieren indenfor kridtstregerne:

Annonce:

- Jeg vil spille et år mere. Jeg er stadig blændende på bolden, men det er endnu uvist, hvor jeg skal spille.

Rafael van der Vaart har været rygtet flittigt til Esbjerg fB, men spørgsmålet er, om han fortsat er et emne hos Superliga-oprykkerne, efter at van der Vaarts landsmand, Ted van Leeuwen, er stoppet som sportsdirektør i EfB.

Det bliver næppe afklaret i nærmeste fremtid, hvor Rafael van der Vaart slutter karrieren. Under VM skal han således arbejde som ekspert for den hollandske TV-station NOS, og det har han fuldt fokus på i øjeblikket.

Afsløring: EM-finalen kan ende i Parken

Estavanas eks følger kæresten til Danmark

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: