Vild kampoptakt for FCM-keeper

Mikkel Andersen ankom først til Brugge seks timer før kickoff

Mikkel Andersen var på nippet til at misse braget mod Club Brugge, da fødslen af hans første barn er lige op over (Foto: Lars Poulsen)
Mikkel Andersen var på nippet til at misse braget mod Club Brugge, da fødslen af hans første barn er lige op over (Foto: Lars Poulsen)

BRUGGE (Ekstra Bladet): En FC Midtjylland-fan fik en taxitur han kommer til at snakke om i årevis, da han skulle fra Bruxelles til Brugge i går.

For med i taxien fik han en kørepartner, som han syv timer senere skulle stå og tiljuble på Jan Breydel Stadion.

FCM-keeper Mikkel Andersen blev nemlig hastet til Belgien på selve kampdagen og ankom først til spiller-hotellet lige uden for Brugge klokken 15 - bare seks timer før kickoff.

- Det var en rigtig hyggelig taxitur, smilede han.

Se også: Kølig FCM-kaptajn: Vi er vant til at vinde

- Min kæreste er højgravid og kan føde, hvad øjeblik det kan være. Jeg ville ikke gå glip af min datters fødsel, forklarede Mikkel Andersen efter den opsigtsvækkende 3-1 sejr mod danskerdræberne Club Brugge.

- Vi fik foretaget en skanning her til morgen. Og det gav os vished for, at fødslen ikke var lige op over. Og så tog jeg af sted til det her, smilede Mikkel Andersen, der dog ikke følte sig mere skråsikker på skanningen end, at han drønede i omklædningsrummet og tjekkede telefonen fem minutter efter kampen.

- Der er heldigvis ikke sket noget. Fødslen er ikke gået i gang, forsikrede Mikkel Andersen, der dog kunne prise sig lykkelig for, at hans brydekamp med Brugge-angriberen Leandro Pereira midt i første halvleg ikke udløste straffespark.

Hjemme på sofaen kunne det have fået vandet til at gå på Nadja.

Se også: Fy for en stinker! FCM-spillerne måtte undvære bad

- Arh... skulle ham angriberen ikke gøre lidt ved bænkpres. Han havde ikke meget at stå i mod med, grinede Mikkel Andersen. I sidste ende endte kampen mod Club Brugge med at blive en af sæsonens mest afslappede. Belgierne var langt under storformen fra sidste sæson, og det var først da FC Midtjylland begyndte at tage lidt let på det ved 3-0 et kvarter før tid, at Club Brugge begyndte at true bare en anelse, men Mikkel Andersen tog det han skulle, så det ikke blev til mere end Thomas Meuniers reducering til 3-1.

Her til morgen flyver med FCM-truppen - og Mikkel Andersen - hjem til Danmark.

Og så er spørgsmålet så om fødslen kommer til at forstyrre opgøret på søndag mod AGF for Mikkel Andersen. Ellers er det 18-årige Andreas Raahauge, der har udsigt til debut, da førstevalget Johan Dahlin er ude med springerknæ.

Se også: FCM-slider: Kunne ikke have drømt om mere

0 kommentarer
Vis kommentarer