Vildt rygte: Storklub efter Superliga-stjerne

Også Atlético Madrid har meldt sig ind i kampen om FC Midtjyllands Evander, skriver portugisisk avis

De er ikke helt enige, Discoverys eksperter. Morten Bruun kaldte forleden Evander for 'middelmådig', mens Thomas Gravesen for bare en måned siden sammenlignede ham med Manchester Citys måske største stjerne.

Interessen for Evander er stor, selv om det ikke er alle herhjemme, der er lige glade for FC Midtjylland-spilleren. Eksempelvis kaldte Discovery-eksperten Morten Bruun ham forleden for 'middelmådig'.

Den tidligere landsholdsspiller nævnte i samme ombæring, at han ikke kan se Evander spille i en af de fem store ligaer.

Men netop fra en af de fem store ligaer er der interesse, og det er ikke hvem som helst, der holder øje med den 22-årige brasilianer. Ifølge A Bola er Evander nemlig på blokken i Atlético Madrid.

Som det også er blevet skrevet før, har den portugisiske avis desuden noteret sig, at Valencia har kontaktet Evanders repræsentanter, ligesom FC Porto skulle have et særdeles godt øje til den tidligere Vasco da Gama-spiller.

Der er interesse for mestrenes brasilianer. Foto: Jens Dresling
Der er interesse for mestrenes brasilianer. Foto: Jens Dresling
 

Faktisk er det portugiserne, der virker mest ivrige efter at slå kløerne om Evander, og forhandlingerne mellem Porto, Evander og FC Midtjylland skulle have stået på i et par måneder. Omvendt blev man først kontaktet af Valencia for en uges tid siden.

Der er dog en væsentlig knast i forhandlingerne mellem Midtjylland og Porto.

For de danske mestre forlanger minimum 75 millioner kroner for kreatøren, og det tøver portugiserne med at betale, da klubbens økonomi er ramt af coronakrisen. Porto overvejer i stedet at sende en eller flere spillere den anden vej, men man har endnu ikke fået nogle indikationer af, om det er noget, midtjyderne er interesseret i.

Evander noterede sig for ni scoringer og 11 oplæg i 33 kampe for FC Midtjylland i den netop overståede sæson.

Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Fuldstændig ekstremt: ALT for mange

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix Sport og Spil Superligaen Indefra: Gyser kostede guldfest

Ståle Solbakken i en sammenbidt version under kampen i Parken mod AGF, som jyderne vandt 4-2 - så de for en stund havde overhånden i forhold til sølvmedaljerne. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix Sport og Spil Her hopper kæden af, Ståle!

36 kommentarer
Vis kommentarer