FCN henter 'usleben diamant'

De danske mestre henter kantspiller hos naboerne - 'en usleben diamant', kalder træner Kasper Hjulmand ham

Bassel Jradi. (Foto: AB)
Bassel Jradi. (Foto: AB)

Fra sommerpausen kan Bassel Jradi kalde sig for FC Nordsjælland-spiller.

Den 19-årige kantspiller bliver Langfredag i pausen af superligakampen mod AGF præsenteret for hjemmepublikummet på Farum Park, erfarer Ekstra Bladet.

Jradi kommer fra naboerne fra AB, hvor han har spillet siden skiftet fra B93 sidste år. I AB's grønne trøje er han noteret for syv mål denne sæson - halvdelen af holdets ligatræffere denne sæson.

Læs også:

Se også: FCN-træner efter sejr: Vi tabte kontrollen

De to parter er blevet enige om en kontrakt, der løber tre et halvt år.

Jradi, der så sent som sidste uge repræsenterede Danmark på U21-landsholdet i Frankrig, betegnes som en spiller, der primært gør sig på venstre kant. Han kan dog sparke med begge ben.

Han var egentlig udtaget til ligalandsholdsturen til USA i januar men måtte melde afbud som følge af en knæskade. Tidligere har han repræsenteret samtlige ungdomslandshold for Danmark. I alt har han spillet 17 kampe og scoret to mål i rødt og hvidt.

Læs også:

Se også: FCN legede sig til sejr over AGF

Tidligere har Bassel Jradi prøvetrænet i både OB og Blackburn Rovers.

- Han er en spiller med et stort råpotentiale. Han har fysisk styrke og mere saft og kraft end mange andre vores andre spillere. Han har et stort potentiale - en usleben diamant, der mangler at blive slebet til. Han er boldfast og en god afslutter - hårdtarbejdende og samtidig en 10'er-type, der også kan spille i venstresiden eller som 9'er - lidt ligesom vi bruger Kasper Lorentzen.

- Og så er han en meget åben og udadvendt person, som er helt vild med at skulle herop og spille. Vi er meget glade for, at det her kunne lade sig gøre, siger FCN-træner Kasper Hjulmand til ekstrabladet.dk efter 4-2-sejren over AGF fredag eftermiddag.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere