FCN vil sætte AaB af i Superliga-topstrid

FC Nordsjællands træner Kasper Hjulmand satser på at forøge afstanden ned til AaB i Superligaens topstrid

Det bliver svært for FC Nordsjælland at genvinde det danske mesterskab i denne sæson, da Farum-holdet halter for mange point efter førerholdet FC København.

Men andenpladsen er et realistisk mål for FCN, som i øjeblikket indtager netop den placering i Superligaen.

Og FCN kan sætte en af de hårdeste konkurrenter i kampen om sølvet, AaB, af med en sejr i lørdagens indbyrdes superligakamp i Aalborg.

FCN har 39 point og er i forvejen fem point foran AaB, som ligger nummer fire i tabellen, mens oprykkerne fra Randers har kilet sig ind i mellem de to mandskaber på tredjepladsen med 37 point.

- Det er en vigtig kamp i topstriden, og den ligger lige før en landskamppause.

- Vi ved alle sammen, hvor fedt det vil være, hvis vi kan gå til pause med tre point og måske forøge afstanden ned til AaB, siger Hjulmand til klubbens hjemmeside.

Topkampen imellem rækkens nummer to og fire er et opgør, som plejer at være meget jævnbyrdigt. Sæsonens to kampe mellem de to mandskaber er endt med 1-1 i Aalborg og en 1-0-sejr i Farum Park til FCN.

- Jeg synes, vi har spillet rigtig mange gode kampe mod AaB. Det er to hold, som står godt til hinanden, og jeg tror, der kommer smæk på.

- Vi spiller altid lige kampe mod AaB. Jeg er meget imponeret af deres hold. Jeg synes, det er et stærkt hold, og man kan se, at det er et hold, som har fået bygget godt på.

- Søren Frederiksen har tilført dem noget i angrebet, og jeg anser dem for at være et tophold - og et af de bedste vi kan møde, mener Hjulmand.

I de to første kampe i foråret har FCN vundet 1-0 hjemme over AC Horsens og spillet 1-1 ude mod FC Midtjylland.

- Jeg synes, vi har fået en o.k. start med fire point. Vi føler også, at der er ting, vi kan gøre bedre, og det arbejder vi på, siger FCN-træneren.

Kampen mellem FCN og AaB spilles lørdag klokken 17.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere