FCN-boss: Aktierne får de ikke

Allan K. Pedersen slipper ikke sine FCN-aktier

Allan K. Pedersen slipper ikke sine aktier frivilligt. (Foto: Mogens Flindt)
Allan K. Pedersen slipper ikke sine aktier frivilligt. (Foto: Mogens Flindt)

Selv om Allan K. Pedersen måtte en tur gennem vridemaskinen med en timelang afhøring i Østre Landsret, ligner han ikke en mand, der kan tabe retssagen.

Han bekymrer sig i hvert fald ikke et sekund over modpartens krav om, at aktierne skal leveres retur til konkursboet, så nye investorer kan købe FC Nordsjælland.

Se også: Så meget skal FCN købe spillere for

– De får ikke mine aktier. Det er kun noget, der foregår i teorien. Som jeg opfatter sagen, er det værste, der kan ske, at jeg skal betale et højere beløb, end da jeg købte FCN, Langelandsfestivalen og Farum Sport & Konferencecenter (FC Nordsjælland Holding, red.).

Stor tiltro
– Jeg betalte 17 mio. kr., men der er måske risiko for, at jeg skal betale 20. Omvendt så kan jeg også støtte mig til den værdiansættelse, som fodboldøkonomen Jesper Jørgensen har lavet. Han kom frem til, at jeg skulle have betalt 10,3 mio. kr. for aktierne, fastslår Allan K. Pedersen og tilføjer:

– Jeg er gennem de to dage blevet bekræftet i, at vi har gjort det rigtige, da vi lavede handlen i 2008, fastslår han.

Se også: 'Ingen stod i kø for at købe FCN'

Klubejeren har nu gennem to dage været bænket til retslokale 12 i Østre Landsret, hvor han har været meget imponeret over det engagement, som dommerne har vist i Landsretten.

– Dommerne tager tingene alvorligt. De afbryder advokaterne, når de ikke holder sig til dagsordenen. Jeg har stor tiltro til retssystemet, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere