FCN-profil langtidsskadet

Kasper Lorentzen misser størstedelen af forårssæsonen efter knæoperation

(Foto: Lars Poulsen)
(Foto: Lars Poulsen)

Kasper Lorentzen kom på måltavlen, da ligalandsholdet i Arizona slog Canada med 4-0, men efter kampen fik FC Nordsjælland-profilen smerter i knæet. De smerter drillede nok til, at midtbanespilleren ikke kunne deltage i de efterfølgende træningspas, og han blev derfor sendt hjem til Danmark til yderligere undersøgelser. Og de undersøgelser gav desværre for Kasper Lorentzen et ganske kedeligt svar:

- Undersøgelserne på Københavns Privathospital bekræftede desværre vores formodninger. Kasper har fået en mindre rift på den udvendige menisk i højre knæ, og den er nu blevet syet. Det betyder, at Kasper kan se frem til en kamppause på ca. tre måneder, siger FC Nordsjællands holdlæge Hans Ørting til klubbens hjemmeside.

Læs også:

Se også: Sådan handlede de danske klubber

Pausen kommer på et trist tidspunkt, hvor forberedelserne til forårssæsonen i Superligaen begynder at tage fart.

- Det er naturligvis et slag for os, at vi skal undvære Kasper Lorentzen det meste af foråret. Mest af alt ærgrer jeg mig på Kaspers vegne.

- Han var kommet rigtig godt i gang med en god kamp og et flot mål på landsholdet, og nu må han så i gang med det hårde arbejde for at komme tilbage. Det vil vi hjælpe ham med, så han hurtigst muligt kan blive fit for fight, og i mellemtiden har vi heldigvis dygtige alternativer til pladsen, siger FC Nordsjællands sportsdirektør Jan Laursen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere