FC Nordsjælland sender guldet til FCK

FCN's sportsdirektør Jan Laursen vil stille sig tilfreds med sølvmedaljerne i denne sæson i Superligaen

FC Nordsjælland er tilfredse med sølvet i årets Superliga. (Foto: Jens Dresling)
FC Nordsjælland er tilfredse med sølvet i årets Superliga. (Foto: Jens Dresling)

Der resterer 13 runder af den Superliga-sæson, der starter til foråret. Stillingen taler sit eget tydelige sprog, og desværre for sidste års mestrer fra FC Nordsjælland lugter det ikke rigtig af guld igen i år. Sportsdirektør Jan Laursen erkender da også, at det bliver svært.

- Vi har fået et rigtig godt udgangspunkt i og med, at vi ligger med helt fremme. Vi frygtede lidt efteråret med alle de kampe, der lå med Champions League, pokal og selvfølgelig Superligaen. Om vi kunne være med fremme i tabellen igen, men det er lykkedes til fulde, siger Jan Laursen til klubbens hjemmeside.

Læs også:

Se også: Nordstrand vil revanchere målfattigt efterår

- Vi havde selvfølgelig håbet, at der var lidt kortere vej til førstepladsen, men vi har fået forholdsvis mange point, og derfor er det et godt udgangspunkt med andenpladsen. Det er en plads, der skal forsvares, og vi skal gøre alt, hvad vi kan, for den køres i hus, lyder det fra Jan Laursen, der dermed mere eller mindre har placeret guldet hos guldet hos FC København.

- Vi kigger jo primært på, hvordan vi kan forbedre os via indsats i stedet for bare resultatmål, men vi har fået smag for at være med fremme, så derfor vil vi også gøre alt for at forsvare vores position, hvor der er mange der gerne vil overhale, siger Jan Laursen.

0 kommentarer
Vis kommentarer