Mirakel-målmand: Vildt bombardement

Jesper Hansen måtte lige se sin pragtkamp på video, da han kom hjem fra Parken og det ene point mod Juventus

(Foto: Lars Poulsen)
(Foto: Lars Poulsen)

Juventus’ spillere, trænere og fans kommer nok ikke til at glemme navnet Jesper Hansen lige foreløbigt. FC Nordsjælland-keeperen var her, der og alle vegne i FCN-målet og holdt på nær en enkelt gang de italienske stormløbere fra fadet. Og for at få overblik over, hvad der egentlig var sket på Parkens græstæppe, tog Jesper Hansen hjem og så kampen på tv.

- Jeg fik spolet den igennem og set aktionerne.

Altså lidt som at se en pornofilm?

- Ja, væk med alt det kedelige – nej, det var fedt, og jeg nyder virkelig dagen i dag.

Se mere:

Se også: FCN-helten: Jeg fik et knus af Buffon

- Det var et vildt bombardement, og jeg havde også følelsen ’hold da op, nu mister vi bolden igen, og nu kommer de stormende igen’, siger Jesper Hansen til ekstrabladet.dk.

Men selv om italienerne kom stormende igen og igen, så nød Jesper Hansen hvert eneste øjeblik.

- Det er samtidig også sjovt, at de kommer igen og igen. Så er man klar og nogle gange føler man sig lidt uovervindelig derinde. Og jeg syntes, at det var tæt på, at vi kunne skabe den sensation og have holdt nullet.

Se også:

Se også: Juventus-træner hylder Jesper Hansen

Det lykkedes desværre ikke for FC Nordsjælland at holde nullet, men udligningen fra Mirko Vucinic ændrer ikke ved, at Jesper Hansen leverede en pragtpræstation. En af den slags præstationer, som der bliver lagt mærke til ude i Europa.

Skal Jesper Hansen væk fra FC Nordsjælland, så er der bestemt udvalgte destinationer, der står øverst på listen.

- Italien, de sydlige lande, som har en lidt mere teknisk stil, kunne være interessant. Spanien er min drømme-destination. Men Juventus ville selvfølgelig være klart det største, siger Jesper Hansen, der er en kæmpe fan af Juventus og sin kollega mellem den gamle dames stænger, Gianluigi Buffon. Og netop Buffon havde masser af ros til Jesper Hansen efter kampen.

Se også:

Se også: Så god var han: Se karaktererne

- Han sagde tak for kampen og ’flotte redninger’. Jeg fortalte, at jeg havde været hans fan i mange år, så sagde han tak igen og sagde, at han var ved at blive lidt gammel – med et glimt i øjet.

Du gik meget stille og roligt ned til ham?

- Ja, jeg synes jeg var lidt ovenpå i forhold til ham, jeg havde spillet en god kamp. Og det var fedt at se tv-billederne, hvor han giver mig et kram. Dem kommer jeg ikke til at glemme foreløbigt.

- Det er ikke rigtig gået op for mig, hvor stort det var i går. Jeg har hørt, at det er på forsiden af en italiensk avis. Det hele er jo først ved at bundfælde sig nu.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen