Nu tør FC Nordsjælland tænke på medaljer

FC Nordsjælland tør endelig tænke og tale om medaljer efter 2-1 over Silkeborg

FC Nordsjælland, her træner Kasper Hjulmand og anfører Nicolai Stokholm, tør endelig tænke på medaljer. (Foto: Lars Poulsen)
FC Nordsjælland, her træner Kasper Hjulmand og anfører Nicolai Stokholm, tør endelig tænke på medaljer. (Foto: Lars Poulsen)

FARUM (ekstrabladet.dk): FC Nordsjælland er klar til at hæve overliggeren.

Klubben gik ind til foråret med et erklæret mål om at skulle slutte i Top 4 og kvalificere sig til europæisk fodbold, men den målsætning bliver efter alt at dømme snart opjusteret.

Se også: FC Nordsjælland holder tryk på FCK

Dagens 2-1-sejr over Silkeborg sendte FCN op på 49 point, og forspringet er nu efterhånden så komfortabelt, at medaljer ligner et must for Farum-klubben.

- Denne kamp var en kamp direkte mod den streg (Top 4, red.). Nu har vi 14 point til AGF, og selv om de skulle vinde i morgen, så er der stadig på 11 point. Det er et godt hul.

- Men Top 4 er jo også mere end 4. plads. Vi vil gerne ha’ mere ud af det og skal nok justere lidt og se, om vi også kan tage næste skridt. Det tror jeg også, at vi kommer til, siger FCN-træner Kasper Hjulmand til ekstrabladet.dk og fastslår, at han vil blive skuffet, hvis FCN ’kun’ laver en fjerdeplads nu.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere