Psyken gav FC Nordsjælland et point

FC Nordsjælland er blevet mentalt robuste, og den sene udligning mod FCM kom ikke tilfældigt, siger træneren

De var svært tilfredse med 1-1 og det ene point hos FC Nordsjælland, efter at holdet søndag spillede en kamp på FC Midtjyllands præmisser.

Gæsterne lod hjemmeholdet få alt for mange chancer, men den sene udligning var ifølge cheftræner Kasper Hjulmand ikke så tilfældig, som den midtjyske lejr tolkede den.

- Jeg synes ikke, det var helt tilfældigt, vi fik scoret. Vi havde en chance til (Andreas, red.) Granskov lige inden, og vi havde en omstilling efter hjørnespark, som vi ikke gjorde færdig, og som var tæt på, siger Hjulmand.

- Der var noget, der tydede på, at vi kunne komme derop. Og stor kredit til drengene for at tage de lange løb og troede på det lige til det sidste, siger Kasper Hjulmand.

Derudover var sejren også et symbol på den superligasæson, som FC Nordsjælland har spillet indtil videre, mener Hjulmand.

- Det her point tror jeg ikke, vi havde fået for et års tid siden. Vi er blevet mere robuste mentalt, og vi har troen på det og kommer tilbage.

- Så det er også en type kvalitet at kunne hive et point med hjem, når tingene har været imod en. Det vil jeg i hvert fald tage med som noget positivt, siger Kasper Hjulmand.

Ifølge midterforsvareren Jores Okore var det FC Midtjyllands fortjeneste, at FC Nordsjælland havde svært ved at få gang i pasningsspillet søndag.

- Jeg synes, de fik presset os rigtig godt. Vi fik ikke fundet vores ro. Så kom de ind på kroppen af os, og vi blev lidt bange.

- Det var deres fortjeneste, at vi ikke var helt så skarpe i vores pasningsspil i dag, siger Jores Okore.

En analyse, som Kasper Hjulmand er enig i.

- Hvis vi spiller mod FC Midtjylland, så skal vi være gode på bolden, fordi ellers bliver det de her mand-mand-dueller rundt på banen, og der har de så meget saft og kraft, at vi har svært ved at hænge på.

- Så derfor skal vi spille godt kollektivt på bolden, og det magtede vi ikke i dag, siger Kasper Hjulmand.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere