FCN-chok: Bjelland ude i mindst fire uger

Landsholdsspilleren Andreas Bjelland er minimum ude i fire uger, efter at have fået en fiberskade i låret

Andreas Bjelland er ude en måned. (Foto: René Schütze)
Andreas Bjelland er ude en måned. (Foto: René Schütze)

Superligasæsonen kan allerede være overstået for landsholdsspilleren Andreas Bjelland.

En skanning har lørdag vist, at den skade, han pådrog sig i skærtorsdagskampen mod Sønderjyske, var en fibersprængning i baglåret, og det betyder en pause på minimum fire uger.

Og med kun seks uger tilbage af sæsonen, kan midterforsvareren maksimalt håbe på at få afslutningen med, hvis alt kommer til at forløbe efter planen. EM-slutrunden bør til gengæld ikke være et problem at nå, hvis meldingerne fra Farum holder stik.

- Jeg er sindssyg ærgerlig over det her i og med, at vi står over for at kunne lave noget historisk i år med FC Nordsjælland, og det vil jeg vildt gerne være med til ved at støtte og hjælpe drengene på banen, siger Andreas Bjelland til FC Nordsjællands hjemmeside.

- Men jeg satser på, at jeg kan være tilbage i de sidste runder, så jeg kan være med til at skabe det gode resultat, vi er i gang med, siger Andreas Bjelland.

Flere medier har spekuleret i, om EM skulle være i fare for den teknisk stærke stopper, men for Bjelland selv handler det om at kunne komme tilbage og få de sidste kampe i Superligaen, hvor nordsjællænderne i øjeblikket indtager andenpladsen.

- Jeg har ikke skænket EM den fjerneste tanke endnu. Jeg tænker kun på at komme tilbage og få min sidste tid på banen for FC Nordsjælland, inden jeg stopper.

- Det er det, der betyder noget for mig nu, og så må vi se, hvad det rækker til i forhold til landsholdet, siger Bjelland.

Han skifter efter denne sæson til Twente i den hollandske liga.

0 kommentarer
Vis kommentarer