EM i fare: Bjellands sæson måske forbi

- Jeg har svært ved at vurdere det, for jeg har aldrig før haft fiberproblemer, siger den uheldige landsholdsspiller

HADERSLEV (Ekstrabladet.dk): Andreas Bjelland var i en spurt tilbage på banen, da han pludselig måtte lade sig falde ud over sidelinien.

Et enkelt minut manglede der af kampen på Haderslev Fodboldstadion, men det kan blive særdeles kostbart for landsholdsspilleren fra FC Nordsjælland.

Læs også:

Søren Christensen og FCN blev nedlagt i Haderslev. (Foto: René Schütze) SønderjyskE Gylden gave til FCK: SønderyskE narrede FCN

Først i løbet af 48 timer har man sikkerhed for omfanget af skaden, men der kan være tale om en decideret fibersprængning, og er det tilfældet, er sæsonen færdig for den bomstærke forsvarsspilleren - og dermed er EM også i fare.

- Jeg håber det bedste, men har ingen vurdering af, hvor slemt det kan være. For jeg har aldrig tidligere haft problemer med fiberskader, siger hovedpersonen selv, da han efter en langvarig behandling med is i omklædningsrummet humpede ud til bussen.

Skaden værre end nederlaget
- Jeg kan kun sige, at det gør ondt lige nu. Så humøret er absolut ikke det bedste, konstaterede han.

Det var det heller ikke hos træner Kasper Hjulmand, som oven i nederlaget nu kan se frem til - selv i bedste fald - at spille flere kampe uden sin krumtap i de bagerste skanser.

- Hans skade er værre end nederlaget. Det ser virkelig ikke godt ud. Og jeg er bekymret for både ham og holdet. Han er en profil, der er svær at undvære. Vi har dog gjort det før, og vi må selvfølgelig gøre det igen, sagde Kasper Hjulmand, som fra trænerbænken måtte se sit hold spille sig til meget få chancer efter en start, hvor Tobias Mikkelsen misbrugte to oplagte muligheder.

1 af 2 Andreas Bjelland ved endnu ikke, hvor slem hans smertefulde skade er. (Foto: René Schütze)
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer