FCN vil beholde Lorentzen

Den i Randers lejede offensivspiller er et hit i Farum

Lorentzen passer fint i Farum (Foto: Thomas Lekfeldt)
Lorentzen passer fint i Farum (Foto: Thomas Lekfeldt)

Kasper Lorentzen stod for oplæggene til begge hjemmeholdets scoringer og bekræftede endnu en gang både sig selv og FC Nordsjælland i, at sidste øjebliks lejeaftalen 31. januar var det helt rigtige.

– Det match, vi mente, der var på forhånd, har vi fået bekræftet. Det må jeg sige.

– Vi har fundet en spiller, der passer godt til os, og vi har rigtig stor glæde af 'Lo', sagde FCN-træner Kasper Hjulmand, der ikke skulle bruge mange millisekunder til at svare på, hvorvidt han gerne ser den 26-årige 'falske 9'er' fortsætte i Farum:

FC Nordsjælland TV: FCN scorer bizart mål mod HB Køge

– Vi vil rigtig gerne beholde ham.

Ønsker permanent aftale
Da FC Nordsjælland strikkede en lejeaftale sammen med Randers FC, fik Superligaens nummer 2 indføjet en købsoption.

Så selv om Kasper Lorentzen aktuelt har stor succes, kommer prisen ikke til at stige. FCN skal sådan set bare sige haps - og det har de forsvarende pokalmestre også tænkt sig at gøre.

– Der er nogle aftaler omkring det, som vi selvfølgelig holder for os selv, men som vi sagde, da vi hentede ham, så var det med et ønske om at lave et permanent samarbejde. Den opfattelse har vi stadigvæk.

FC Nordsjælland FC Nordsjælland udspillede bundproppen

– Nu skal vi lige igennem et par gode påskekampe, og så har vi selvfølgelig også fokus på næste proces. Det vigtigste er, at han og holdet leverer, sagde FCN-sportsdirektør Jan Laursen til Ekstra Bladet efter den yderst fortjente 2-0-sejr over HB Køge.

'Kan intet negativt sige'
Kasper Lorentzen lagde op til Mario Ticinovics føringsmål med et hjørnespark, der var få centimeter fra at sejle direkte i mål, og kort før pausen gav han 36-årige Nicolai Stokholm den perfekte fødselsdagsgave i form af en frispilning tæt under mål.

Ingen tvivl om at den 26-årige kreatør befinder sig langt bedre i FC Nordsjælland end i Randers FC. Og det bliver i hvert fald ikke fra hans side, at der kommer hårde ord, når FCN indfrier sin købsoption.

FC Nordsjælland Kasper Hjulmand: Vi er mega ambitiøse

– Jeg har intet negativt at sige om denne klub. Så jo, helt sikkert: Jeg har intet mod at fortsætte her, kom det fra københavneren med det gode blik for holdkammeraterne.

0 kommentarer
Vis kommentarer