HB Køge-profil rasende efter nederlag

HB Køges Nicolaj Madsen var arrig efter dagens kamp mod FC Nordsjælland, som totalt udspillede nedrykningskandidaterne

FC Nordsjælland udspillede HB Køge, og vandt 2-0. (Foto: Thoms Lekfeldt)
FC Nordsjælland udspillede HB Køge, og vandt 2-0. (Foto: Thoms Lekfeldt)

FARUM (ekstrabladet.dk): Nicolaj Madsen smækkede med døren ind til HB Køges omklædningsrum efter 0-2’eren mod FC Nordsjælland.

HB Køge-profilen var helt tydeligt ikke tilfreds, og selv om han var faldet noget ned, da han lidt senere kom ud, så var skuffelsen stadig tydelig at spore.

- Så er vi tilbage til hverdagen, kan man sige! Vi kommer ikke i gang og ryger ind i Nordsjælland-maskinen. De spiller en god gang fodbold, og vores pres lykkes overhovedet ikke, sagde Nicolaj Madsen og udtrykte ærgrelse over den måde, som HB Køge faldt på i Farum Park:

FC Nordsjælland FC Nordsjælland udspillede bundproppen

- Jeg er mest irriteret over, at vi falder sammen som hold. At vi ikke giver den en skalle. Jeg mener, at vi kan mere end det her. Men vi var overmatchet spillemæssigt, og de vinder nærkampene og samler 2. boldene op. Så er det svært at vinde fodboldkampe.

HB Køge-træner Tommy Møller Nielsen godkendte arbejdsindsatsen, men erkendte, at hans hold havde været oppe imod et bedre hold.

FC Nordsjælland TV: FCN scorer bizart mål mod HB Køge

- Som FCN spiller i dag, er de svære at dæmme op for. De har mange gode spillere, der konstant skaber problemer for os. Nogen gang må man også bare tage hatten af for modstanderen.

HB Køge møder i næste runde Lyngby, der ligger lige over dem i tabellen.

0 kommentarer
Vis kommentarer