FCN shop-amok: Henter ny forsvarer

21-årige Ivan Runje bliver FC Nordsjællands femte nye spiller i januar. Han kommer fra den kroatiske 2. division

FC Nordsjælland præsenterede i dag forsvareren Ivan Runje som den femte nye spiller i dette vindue. (Foto: FCN.dk)
FC Nordsjælland præsenterede i dag forsvareren Ivan Runje som den femte nye spiller i dette vindue. (Foto: FCN.dk)

FC Nordsjælland har i dag præsentet den kroatiske midterforsvarer Ivan Runje som ny forstærkning til klubbens Superligatrup.

Dermed har den nordsjællandske klub, der lige nu ligger nummer 2 i Superligaen efter FC København, markeret sig som den mest indkøbsivrige i dette transfervindue.

Runje har trænet med hos nordsjællænderne i den seneste uge og har formået at overbevise den sportslige sektor i Farum-klubben om, at han er værd at investere i, ikke mindst i lyset af, at anfører Andreas Bjelland forlader klubben efter sæsonen.

- Vi ved, vi mister Bjelland til sommer, og nu har vi foråret til at arbejde med Ivan, for at hjælpe ham på vej mod at indfri sit potentiale, siger cheftræner Kasper Hjulmand til FC Nordsjællands hjemmeside.

Ivan Runje spillede ungdomsfodbold i storklubben Hajduk Split, men har de sidste fire sæsoner optrådt for Mosor, der spiller i den næstbedste kroatiske række.

Den 21-årige forsvarer ser frem til udfordringerne i sin nye klub:

- Hele organisationen virker topprofessionel, og spillestilen passer mig godt. Jeg føler, jeg allerede skylder klubben noget for at tage så godt imod mig, og jeg glæder mig til at få muligheden for at vise, hvad jeg kan og betale tilbage på banen, siger Ivan Runje.

FC Nordsjælland præsenterede tidligere i dag den unge svenske angriber Filip Pivkovski, der er hentet på en lejeaftale i Blackburn. Han er i første omgang tiltænkt en rolle på U20-holdet.

Han bliver FC Nordsjællands femte nye spiller i januar efter Joe Sise, Rune Pedersen, Kasper Lorentzen og Filip Pivkovski.

Dermed har nordsjællænderne været hele vejen rundt og hentet spillere til målmandsposten, forsvaret, midtbanen, angrebet og U20-holdet.

0 kommentarer
Vis kommentarer