Annonce:
Annonce:

FCN: Vi har haft en fantastisk halvsæson

FC Nordsjælland glæder sig over den bedste vinterplacering i klubbens historie - trods nulløsning

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Nordsjælland

Den lille superligaklub fra Farum overvintrer på andenpladsen. Og holdet har en reel chance for at blive danske mestre til sommer og tage en sensationel plads i Champions League.

Det er overvældende i FC Nordsjælland. Og på trods af søndagens kedelige 0-0 kamp mod FC Midtjylland, er cheftræner Kasper Hjulmand en tilfreds mand.

- Vores intentioner er ingen i tvivl om. Vi forsøger alt det, vi kan, men vi har svært ved at få skabt de passager i spillet, der er tempofyldte nok til, at vi kan få skabt de store åbninger, siger han - og peger på den defensive indstilling hos FC Midtjylland.

- Det var et utrolig respektfuldt hold, vi var oppe imod. Så præmissen for kampen var et hold, som var tilfreds med det resultat, kampen var startet med.

Defensive gæster
- De stod ufattelig langt tilbage på banen og ville forsvare kampen igennem - og pløjemarken gjorde det ikke lettere, siger han.

FC Nordsjællands anfører, Nicolai Stokholm, var heller ikke imponeret over modstandernes indstilling:

- For mig virker det som om, at Midtjylland var fuldt ud tilfreds med det ene point, de var kommet med, siger han og hæfter sig ved den flotte placering i tabellen.

- Vi kan være stolte af den halvsæson, vi har spillet. Det var lidt en fuser i dag, men vi er meget tilfredse, fastslår han.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: