Mikkel Beckmann til FC Nordsjælland

Pris 1 mio.: Den offensive profil skifter hestene fra Randers ud med tigrene fra Nordsjælland

Mikkel Beckmann var med ved VM i Sydafrika, men blev derefter skadet. Nu starter han på en frisk i FC Nordsjælland. (Foto: Ernst van Norde)
Mikkel Beckmann var med ved VM i Sydafrika, men blev derefter skadet. Nu starter han på en frisk i FC Nordsjælland. (Foto: Ernst van Norde)

Mikkel Beckmann har længe indikeret, at han vil være ked af at skulle med Randers-holdet ned og spille 1. divisionsfodbold efter sommerferien.

En af de nærmeste dage bliver det ifølge Ekstra Bladets oplysninger offentliggjort, at dribleren får sit ønske opfyldt, når han skriver under på en treårig aftale med FC Nordsjælland.

– Jeg kan sige, at vi i øjeblikket arbejder stenhårdt på at stå stærkest muligt ved sæsonstarten. Vi er meget ambitiøse og agerer måske også mere aggressivt end tidligere set, siger nordsjællændernes sportschef, Jan Laursen, til Ekstra Bladet.

– Mikkel Beckmann er vel en spiller, der kan være med til at forstærke truppen…

– Jeg vil ikke kommentere på enkelte spillernavne, men Mikkel er da en spændende spiller, siger sportschefen.

En kilde i Randers FC fortæller til Ekstra Bladet, at Laursen og co. har måttet punge ud med lidt over én million kroner for den offensive profil, som for et år siden var med det danske landshold til VM-bold i Sydafrika efter at have spillet en fantastisk halvsæson.

Siden har Beckmann ikke ramt sit højeste niveau – ikke mindst fordi en svinsk tackling fra Horsens' Niels Lodberg satte hans fantastiske udvikling i stå.

Genforenes med Hjulmand
Med skiftet til FC Nordsjælland bliver han genforenet med sin træner fra tiden i Lyngby, Kasper Hjulmand, som for nylig overtog cheftræner-tøjlerne fra Morten Wieghorst i Farum-klubben efter nogle år som førsteassistent.

Inden Hjulmand tog til FC Nordsjælland, var han cheftræner i Lyngby og var med til at udvikle den spillestil, der kendetegner holdet i dag.

På kanterne havde han Tobias Mikkelsen og Mikkel Beckmann. En af de nærmeste dage bliver trioen genforenet efter tre års fravær …

27-årige Mikkel Beckmann nåede på tre Randers-sæsoner at spille 64 Superligakampe og score 15 ligamål. Han er i de forløbne uger blevet kædet sammen med oprykkerne fra AGF, men Beckmann kan nu i stedet se frem til europæisk fodbold inden for de nærmeste uger, da FC Nordsjælland som pokalvindere skal forsøge at kvalificere sig til gruppespillet i Europa League.

Ekstra Bladet har forsøgt at indhente en kommentar fra Beckmanns agenter, Jacob Gaxe Gregersen og Mads Bach Lund. Men hverken de eller spilleren selv er vendt tilbage på vores henvendelser.

0 kommentarer
Vis kommentarer