Laudrup afviser behov for agenter

FC Nordsjællands Andreas Laudrup afviser at bruge agenter, han trækker i stedet på sin far - Michael Laudrup

Andreas Laudrup er klar til at blive i FC Nordsjælland. (Foto: Lars Poulsen)
Andreas Laudrup er klar til at blive i FC Nordsjælland. (Foto: Lars Poulsen)

Når Andreas Laudrup om seks måneder kan se sin kontrakt med FC Nordsjælland løbe ud, ser den 20-årige kantspiller både en forlængelse og et klubskifte som en mulighed.

Én ting er dog sikkert, og det er, at det ikke bliver aktuelt at benytte sig af en agent for at få en aftale på plads.

- Der har ikke rigtigt været noget behov (for en agent, red.). Hvis der har været noget, så har min far hjulpet, siger den 20-årige kantspiller til Berlingske.

- Der kommer da engang imellem henvendelser fra det ene og det andet og sjove tilbud om eksotiske lande, men min fodboldopdragelse har lært mig, hvad der er realiteter, og hvad der bare er en fantasiverden.

Snakker om forlængelse
- Jeg benytter min far, for det er meget rart at have en, jeg kan snakke med, og som jeg ved står inde for at sikre mig de bedste ting, siger FCN-spilleren til avisen.

I den forgangne sæson fik Andreas Laudrup noget, der ligner et gennembrud og drømmer da også om en fremtid i udlandet. I første omgang kan han dog også sagtens forestille sig at blive i Farum.

- Jeg har det godt her, og vi snakker også i klubben om en forlængelse. Hvis FC Nordsjællands ambitioner passer med mine, så vil jeg gerne blive, men et halvt år er lang tid. Vi har mange kampe forude, og det er der, mit fokus er.

- Det vigtigste for mig er at være i en klub, som tror på mig, og som vil videreudvikle mig, siger Laudrup til Berlingske.

0 kommentarer
Vis kommentarer