Kasi-Jesper kaster kærligheden på FCN

Den tidligere storsponsor i Brøndby er ifølge Jyllands Posten interesseret i at overtage styringen hos FC Nordsjælland

Kasi-Jesper vil fortsat gerne ind i en dansk Superliga-klub (Foto: Claus Bjørn Larsen)
Kasi-Jesper vil fortsat gerne ind i en dansk Superliga-klub (Foto: Claus Bjørn Larsen)

Jesper Nielsen ønskede længe at få større magt og indflydelse i Brøndby. Men den nuværende bestyrelse i Brøndby ønskede ikke at afgive magten, og Kasi-Jesper trak sig siden ud af klubben, og kastede sig over håndboldprojektet AG København.

Men trods hans mislykkede Brøndby-indtog har den danske millionær ikke opgivet sit engagement for at få indflydelse i en fodboldklub.

Ifølge Jyllands Posten så er jagten gået ind på et finde en klub, han kan gå ind i, og den klub kunne meget vel være FC Nordsjælland.

- Jeg vil købe en fodboldklub, der spiller i den bedste række. Den skal ligge tæt på København, og jeg regner med, at vi kan have en aftale på plads inden nytår. Så sent som forleden blev jeg tilbudt to klubber, der dog ikke var interessante. Det skal være i Superligaen, siger Jesper Nielsen til Jyllands Posten.

Læs også: Kasi vader i fodbold-tilbud

Med kravene til Superliga-status for den kommende klub er der kun tre klubber, der reelt kan komme på tale. Lyngby, HB Køge og altså FC Nordsjælland. Adspurgt til FC Nordsjælland bekræfter Jesper Nielsen, at der er muligheder hos klubben i Farum.

- Det handler om at skabe den rette profil og anskue sporten som en forretning. Potentialet er der bestemt, og hvis man får brandet klubben rigtigt og spiller med i toppen, så skal tilskuere, sponsorer og investorerne nok komme, mener Kasi-Jesper

Det er meningen, at den fodboldklub, som Kasi-Jesper går ind i, skal omdøbes til AG København, så den passer ind i det koncept, som han, i sin succesfulde håndboldklub, allerede har skabt.

Se også: Kold Kasi-skulder til Brøndby

FC Nordsjællands nuværende ejer Allan K. Pedersen har ingen kommentarer til Jyllands Postens historie.

0 kommentarer
Vis kommentarer