FCN ud af bunddyndet

FC Nordsjælland hentede tre meget vigtige point mod bundrivalen Randers og er tæt på overlevelse i Superligaen. Laudrup junior blev matchvinder.

Andreas "junior" Laudrup (th.) blev matchvinder med sit hovedstødsmål til 2 - 1. Her er han i duel med Lasse Rise fra Randers. (Foto: Jens Dreisling)
Andreas "junior" Laudrup (th.) blev matchvinder med sit hovedstødsmål til 2 - 1. Her er han i duel med Lasse Rise fra Randers. (Foto: Jens Dreisling)

Der var store jubelsscener og rå strubebrøl i luften over Farum Park, da dommeren fløjtede af efter 94 nervepirrende minutter mellem FC Nordsjælland og Randers, da hjemmeholdet sejrede 2 - 1.

Opgøret startede hektisk med chancer i begge ender, og Randers var hyppige gæster i hjemmeholdets straffesparksfelt. FCN forsøgte at holde på bolden og spille sig igennem, men efter en fase med ro på kampen overtog Randers igen teten.

I det 39. minut var hjemmeholdets Okore så uheldig at lave selvmål til Randers-føring på 1 - 0, men Okore kom flot igen oven på nedturen senere i opgøret og spillede en flot kamp.

Følg Superligaen på din væg

Randers FC var før kampen ubesejret i denne sæson, når holdet spillede ude og bragte sig foran 1-0, men den statistik var hjemmeholdet ligeglad med.

FCN startede de sidste 45 minutter i højt tempo, og allerede fem minutter inde i anden halvleg faldt udligningen ved Matti Lund, der uforstyrret kunne afslutte fra kanten af feltet i det lange hjørne.

Oviedo, Lawan og Andreas Laudrup havde muligheder for hjemmeholdet, mens Jonas Kamper omkring en times spil leverede et par forsøg for Randers.

Matchvinder blev dog Andreas Laudrup, der i det 66. minut kastede sig frem og med hovedet satte et flot indlæg fra Matti Lund i nettet tæt under mål. Randers jagtede desperat udligningen i slutminutterne, mens trods travlhed i FCN-feltet måtte jyderne tage fra Farum som tabere.

Med to kampe igen har FC Nordsjælland således fem points polstring til Randers under nedrykningsstregen.

Læs også: Vi står ad helvede til

0 kommentarer
Vis kommentarer