Sønderjyske keder Wieghorst

Kampe med Sønderjyske involveret er sjældent underholdende, lyder kritikken fra FCN-træner Morten Wieghorst

Morten Wieghorst nyder ikke ligefrem Sønderjyskes spil. (Foto: Jesper Stormly Hansen)
Morten Wieghorst nyder ikke ligefrem Sønderjyskes spil. (Foto: Jesper Stormly Hansen)

Det kan godt være, de har flere point end FC Nordsjælland, men Sønderjyske taber på underholdningsværdien. Det mener cheftræner Morten Wieghorst fra FC Nordsjælland i hvert fald.

Da han efter søndagens 2-0-sejr over Sønderjyske blev spurgt om spillet og de fejlafleveringer, som FC Nordsjælland lavede, pegede han på den ringe bold og altså modstanderen.

- Det er meget sjældent, at Sønderjyskes kampe bliver sjove at se på, når man spiller mod dem. Jeg er ked af at sige det, siger Morten Wieghorst.

Kritikken kom efter den pointmæssige ringe start på foråret, hvor Morten Wieghorst føler, at FC Nordsjælland er blevet uretmæssigt kritiseret for deres spil.

I sidste runde spillede nordsjællænderne for eksempel mod taktisk stærke AC Horsens i det, der er blevet betegnet som et af de kedeligste opgør i sæsonen.

- Altså vi er jo udehold - og det var vi også i sidste kamp. Så at vi bliver skudt i skoene, at vi ikke skaber nok, det forstår jeg ikke. Man må jo også forvente noget af hjemmeholdet, siger Morten Wieghorst.

Efter søndagens kamp pegede Morten Wieghorst blandt andet på den lange tid, som Sønderjyske tager om hver dødbold. Men den kritik forstår cheftræner Michael Hemmingsen fra Sønderjyske ikke.

- Jeg synes da, vi ofte sætter den hurtigt i gang. Og nogle gange bruger vi længere tid, fordi vi gør det, vi synes, vi er gode til, siger Michael Hemmingsen.