Wieghorst: Samme fejl igen og igen

Scoringer efter hjørnespark og frispark har kostet FC Nordsjælland masser af point i Superligaen - og gjorde det igen mod Brøndby

Et frispark heades i mål af Brøndbys Martin Bernburg i kampen mod FC Nordsjælland. (Foto: Martin Lehmann/Polfoto)
Et frispark heades i mål af Brøndbys Martin Bernburg i kampen mod FC Nordsjælland. (Foto: Martin Lehmann/Polfoto)

FC Nordsjælland bliver ved med at lukke mål ind på hjørnespark og frispark. Det er hovedårsagen til, at nordsjællænderne har tabt over halvdelen af sæsonens kampe i Superligaen.

Søndagens 0-1-nederlag til Brøndby var ingen undtagelse, da gæsterne sikrede sig sejren kort før pausen. Her blev et frispark fra midterlinjen snittet i mål af Martin Bernburg. Derfor kræver FCN-træner Morten Wieghorst forbedringer.

- Det er igen en standardsituation, der rammer os, fastslår Wieghorst.

- Det skal vi lære at stå imod. Det er jo ikke et fantastisk mål, de scorer. Bernburg skal have lov til arbejde langt hårdere for det, fortæller FCN-træneren.

- Hvis man kommer lidt tættere på ham og får ham ud af balance, så er der ikke mål i den situation. Det skal vi have rettet op på meget hurtigt, forklarer Wieghorst, der ellers har gjort meget ud af opdækningen ved standardsituationer:

- Det bliver de samme ting som tidligere, vi skal træne. Vi kan ikke lave hokuspokus. Men de andre klubber ser jo også fodbold, så det bliver et tema, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere