Portugisisk storklub henter FCN-back

Sporting Lissabon er blot detaljer fra at kunne offentliggøre Seejou Kings skifte

Det er ikke blevet til mange kampe i FCN-trøjen for Seejou King (Arkivfoto: Tariq Mikkel Khan)
Det er ikke blevet til mange kampe i FCN-trøjen for Seejou King (Arkivfoto: Tariq Mikkel Khan)

Der er gang i transfer-svingdøren hos de danske fodboldmestre fra FC Nordsjælland. Der er blevet sagt farvel til Rawez Lawan, Mikkel Beckmann, Andreas Laudrup og Michael Parkhurst.

Til gengæld er den unge midtstopper fra Costa Rica, Francisco Calvo, og et par udlejede angribere røget den anden vej.

Se også:

Se også: FC Nordsjælland præsenterer landsholdsspiller

Næste mand på affyringsrampen er den unge venstre back, Seejou King. Han har været på et 14 dage langt prøvetræningsophold med Sporting Lissabons B-hold, og en af de nærmeste dage kommer belønningen så: Et lejeophold resten af foråret med mulighed for en permanent kontrakt, hvis han gør det så fornuftigt, at den portugisiske storklub vælger at benytte sig af en frikøbsklausul.

- Jeg har ingen kommentarer til Seejous fremtid, siger backens agent, Antoni Alexandrakis, til Ekstra Bladet.

Heller ikke hvis jeg siger, at jeg har fundet nogle oplysninger på Abolas (stort portugisisk medie, red) hjemmeside?

- Jeg vil ikke lyve for dig. Det er korrekt, at Seejou ikke er langt fra at få en fantastisk mulighed for et eventyr i Portugal. Klubbens ledelse var meget begejstret over det, han leverede til prøvetræningen, men jeg vil ikke kommentere yderligere, før alle detaljer er på plads, siger Alexandrakis.

Se også:

Se også: Syv storklubber jagter Okore

I FC Nordsjælland har 20-årige King stået i skyggen af Patrick Mtiliga på venstre back, og det er derfor blot blevet til en håndfuld kampe for holdet i starten af sidste sæson.

Med lejemålet af King er det næppe slut med transferaktiviteterne i dette vindue. Både midtbanemotor Adu og årets Superliga-målmand, Jesper Hansen, har op til flere gange ytret ønske om at finde nye arbejdsgiver i denne måned.

0 kommentarer
Vis kommentarer