FC Nordsjælland snublede i Farum

De danske mestre mistede point til oprykkerne

Pointdeling i Farum (Foto: Lars Just)
Pointdeling i Farum (Foto: Lars Just)

Det kører ikke 100 % optimalt for de forsvarende danske mestre fra Farum. Det er alt for tidligt at give dem stemplet 'krise', men faktum er, at dagens uafgjorte resultat mod Randers var deres fjerde kamp i træk uden sejr. To uafgjorte og to nederlag, det ene i Champions League mod Shakhtar, er klubbens seneste høst.

Dagens indsats på hjemmebanen var bestemt heller ikke prangende, og selvom FC Nordsjælland måske havde fortjent sejren, så kan de kun takke sig selv og to store afbrændere for, at kampens resultat blev 1-1.

Se mere:

Se også: Laudrup imponeret over FC Nordsjælland

FCN havde ellers håbet at kunne midtugens CL-nederlag af sig, men det lykkedes ikke på en dag, hvor deres ellers så besnærende og underholdende spil var svært at få øje på.

Uden at spille flot i kampen lykkedes det alligevel FCN at komme foran. Et godt gennemspillet angreb, hvor Andreas Laudrup på kanten centrede flot ind til Joshua John, gav føringsmålet, da den lejede kantspiller sikkert satte 1-o-scoringen i kassen.

Randers bed fra sig gennem det meste af kampen, og lige før 1. halvlegs udløb fik deres flid belønning, da Ronnie Schwart på et drønende langskud sendte Randers tilbage i kampen lige før pausen.

Se mere: Se også: Tøftings dom: De værste og bedste køb   Tøftings dom: De værste og bedste køb

I anden halvleg fik Nordsjælland efterhånden tiltvunget sig et overtage, men to misbrugte chancer indenfor to minutters mellemrum blev dyrt for de danske CL-deltagere

Godt spillende Joshua John kom i et godt ryk på sin venstrekant. Han serverde et glimrende indlæg lige i fødderne på netop indskiftede Anders Christiansen, men den lille midtbanespiller brændte den store chance på det skammeligste med et spark over mål.

Og minuttet efter var det så Morten Nordstrand, der meldte sig ind i de misbrugte chancers klub, da han ikke behandlede et fornemt Kasper Lorentzen indlæg efter fortjeneste. Afleveringen sad ellers lige i hovedet på angriberen, men han fik slet ikke kraft nok på hovedstøddet, og David Ousted kunne kaste sig ned og redde den svage afslutning.

Randers forsvarede sig godt gennem hele kampen, og med lidt mere held kunne oprykkerne have snuppet alle tre point, da Ronnie Schwartz godt ti minutter før tid var tæt på at gøre det onde mod de rødklædte. Kun en god fodparade af Jesper Hansen sikrede, at kampen forblev 1-1.

1-1-resultatet var FC Nordsjællands 3. kamp uden sejr i Superligaen, men de forsvarende danske mestre fastholder dog deres 3. plads i Superligaen

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen