Lorentzen: Det her slår Brøndby

- Denne guldmedalje er større end mesterskabet med Brøndby i 2005, siger Kasper Lorentzen

Forrygende FCN-trio i jubel: Tobias Mikkelsen, Andreas Bjelland og Kasper Lorentzen. (Foto: Jens Dresling)
Forrygende FCN-trio i jubel: Tobias Mikkelsen, Andreas Bjelland og Kasper Lorentzen. (Foto: Jens Dresling)

FARUM (ekstrabladet.dk): En sød ung, smilende pige stak en fem liter øl i hænderne på Kasper Lorentzen.

Den 26-årige kreatør smilede og tog mod med begge hænder.

For seks måneder siden var karrieren havnet på et sidespor. Han spillede i 1. division hos Randers, hvor han ønskede sig væk fra, fordi ambitionerne var til mere end anden klasse.

Se også: Dem kan FCK møde i Champions League Se også: Dem kan FCK møde i Champions League

Redningsplanken blev FC Nordsjælland, hvor karrieren blev kickstartet og han fik sat et afgørende aftryk på mesterskabet havnede i Farum og ikke i Parken.

- Jeg er faldet rigtig godt til i FC Nordsjælland. Det er en fantastisk klub, hvor der er en fantastisk teamspirit.

Marginalspiller under Laudrup
- Jeg glæder mig enormt over mesterskabet og føler, jeg har en andel i titlen her i FCN. Og når jeg skal beskrive, hvilket DM, der har haft størst betydning for mig, så må det være denne titel, siger Kasper Lorentzen.

Han var nemlig også med på Michael Laudrups guldhold i Brøndby tilbage i 2005, men dengang var han mere marginalspiller på Vestegnen.

Kasper Hjulmands dattet så en anelse betuttet ud midt i guldfesten. Men mon ikke, at hun er stolt af farmand? (Foto: Lars Poulsen) FC Nordsjælland - 24. maj. 2012 - kl. 08:28 Hjulmand: Det er surrealistisk Kasper Hjulmands dattet så en anelse betuttet ud midt i guldfesten. Men mon ikke, at hun er stolt af farmand? (Foto: Lars Poulsen) FC Nordsjælland - 24. maj. 2012 - kl. 08:28 Hjulmand: Det er surrealistisk

Der er sket meget i Kasper Lorentzens liv det seneste år. For ni måneder siden blev han far til en pige, Mynthe, og det er foreløbig livets absolutte højdepunkt, men den seneste uge slår alle rekorder på fodboldfronten.

For intet kan overgå, hvad der er sket med FCN de seneste dage.

- Ja det har været nogle fantastiske dage, smiler Kasper Lorentzen og henviser til alt, hvad der er sket inden for de seneste døgn.

Treårig kontrakt
Han blev matchvinder mod Brøndby søndag, mandag skrev han en treårig aftale med FC Nordsjælland og i går vandt han DM-guld.

Kronen på værket kan komme i dag, hvis landstræner Morten Olsen udtager ham som 23.mand til EM-truppen.

- Det vil være fantastisk, hvis jeg får den oplevelse at komme med til EM, men landsholdet tænker jeg ikke så meget på lige nu. Vi skal feste og glæde os over guldmedaljerne, siger Kasper Lorentzen.

Se også: Bjelland: Mit næste skridt ligger i Holland Se også: Bjelland: Mit næste skridt ligger i Holland

Cheftræner Kasper Hjulmand er ikke kun lykkelig over DM-guldet. Han er også en meget veltilfreds mand efter FCN har sikret en aftale med Lorentzen frem til sommeren 2015.

- Det er ingen hemmelighed, at vi har været ude efter Kasper i flere år. Han passer perfekt til vores koncept. Han er en god fyr, men der er et potentiale i ham, som vi gerne vil udnytte i fremtiden, siger Kasper Hjulmand og sætter Lorentzens betydning for DM-titlen lidt i perspektiv:

Foden med i mange mål
- Kasper har bundet vores spil sammen. Han har måske ikke scoret så mange mål, men han har virkelig haft fod med i mange af vores scoringer her i foråret, roser FCN-træneren.

Hjulmand har allerede kåret Lorentzen til sæsonens mest værdifulde spiller.

Se også: Dilemma: Fryd for FCK eller tillykke FCN Se også: Dilemma: Fryd for FCK eller tillykke FCN

For Kasper Lorentzen er nemlig den FCN-spiller, der scorer højest, når man tæller mål og to assist med i regnskabet.

I guldfesten mod Horsens kom et ny levende bevis, da han spillede Tobias Mikkelsen fri, EM-spilleren serverede læderet for landsholdskollega Andreas Bjelland på midten. 3-0 og endnu et aftryk for Lorentzens fødder.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Benjamin Krogh
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen