Kasper Hjulmand: Vi er mega ambitiøse

FCN-træner Kasper Hjulmand mener ikke, det er udtryk for manglende ambitioner ikke at ville tale mesterskab

FC Nordsjælland hentede endnu en sejr søndag, da HB Køge blev slået 2-0, og dermed er afstanden til FC København stadig kun på tre point.

Alligevel vil trænere og spillere i klubben stadig ikke tale om hverken mesterskab eller Champions League-placeringer. De holder fokus på de enkelte kampe, men træner Kasper Hjulmand vil ikke kaldes defensiv eller uambitiøs af den grund.

- Vi ved godt, det er muligt, men vi mener ikke, vi når Champions League ved at begynde at snakke om det nu i stedet for at snakke om næste kamp mod Sønderjyske.

- Men vi er mega ambitiøse. Vi vil fandeme gerne blive nummer et, to eller tre, hvis vi kan det, siger Kasper Hjulmand.

FC Nordsjælland-træneren er efterhånden blevet spurgt om mesterskabskampe igennem lang tid, men Hjulmand bider ikke på.

- Vi gider ikke kigge på det efter hver spillerunde. Vi skal spille to kampe mere i denne uge, så kan vi stå og snakke om det samme igen. Vi kigger på, hvordan vi kan vinde den næste kamp, siger Kasper Hjulmand.

Den tankegang har han givet videre til sine spillere. Ifølge Tobias Mikkelsen er det ikke svært at lade være med at kigge på tabellen, selv ikke i et forår, hvor tingene kører så godt for Farum-holdet.

- Vi går efter at spille Europa League. Når vi kommer længere frem, må vi se, hvad vi så skal gøre, men lige nu tager vi en kamp ad gangen, og det synes jeg, vi er gode til, siger Tobias Mikkelsen.

Træneren for dagens modstander Tommy Møller Nielsen ser ikke FC Nordsjælland som en kommende mester, men han er meget imponeret af holdet.

- Jeg kan ikke se dem som mestre, for jeg synes, FCK er et fantastisk hold, men de spiller i hvert fald mesterligt i dag. Jeg synes, de spiller fantastisk, og de er ekstremt svære at spille imod, siger Tommy Møller Nielsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer