FC Nordsjælland udspillede bundproppen

Guldkandidaterne fra Nordsjælland sørgede for at holde trit med FCK, da det søndag blev til en overlegen sejr over HB Køge

FC Nordsjælland sørgede søndag for at holde sig helt inde i guldkampen, da det blev til en usvigeligt sikker 2-0-sejr over HB Køge.

Farum Park var usædvanligt godt fyldt op på en ellers råkold og forblæst dag, og de 5201 kan roligt drømme videre om guldet efter kampen, hvor især Stokholm, Bjelland og Runje markerede sig positivt på et særdeles velspillende hjemmehold.

Begge mål blev scoret i en første halvleg, som FC Nordsjælland dominerede totalt. Det blev 1-0 efter 28 minutter, da et hjørnespark fra Kasper Lorentzen snød HB Køge-målmand Morten Haastrup i den hårde vind, ramte græsset, og røg i mål. Ticinovic nåede at få panden på bolden, og blev noteret for scoringen.

Se også: TV: FCN scorer bizart mål mod HB Køge

Fem minutter før pausen gled Lorentzen igennem i venstre side og serverede et perfekt indlæg til Stokholm, som tæt under mål kunne fordoble føringen.

I anden halvleg havde FC Nordsjælland masser af chancer for at udbygge føringen yderligere, men var lidt for sløsede med de afgørende afleveringer og afslutninger. Værst så det ud, da Tobias Mikkelsen brændte en direktør ved at hamre bolden over mål fra meget kort afstand.

HB Køge kom ikke frem til meget i kampen. Martin Christensen havde et godt langskud midt i første halvleg, og Runsewe misbrugte en løs mulighed i anden ombæring, men mere blev det ikke til før udeholdet, som dermed stadig er isoleret i bunden af Superligaen.

FC Nordsjælland er toer i ligaen, og holder med sejren afstanden op til FCK på tre point.

1 af 2 
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere