Lettet Lorentzen: Et godt match med FCN

FCK's første udfordrer har forstærket sig kraftigt på midtbanen

Kasper Lorentzen er udljet til FCN. (Foto: Ernst van Norde)
Kasper Lorentzen er udljet til FCN. (Foto: Ernst van Norde)

Kasper Lorentzen har ikke sparet på krudtet, når han fik muligheden for at fortælle, at han meget gerne ville væk fra Randers og et forår i første divison.

Landsholdsspillerens ønske gik i opfyldelse i sidste øjeblik med et skifte til FC Nordsjælland, der ser ud til at være eneste hold, der kan true FC København i kampen om det danske mesterskab og den direkte adgang til Champions Leagues gruppespil.

Se også: Tre klubber kæmper om Lorentzen

- Efter længere tids forhandlinger mellem Randers FC og FC Nordsjælland er parterne blevet enige om et lejemål med købsoption af Kasper Lorentzen gældende fra den 1. februar 2012 frem til den 30. juni 2012, lyder det i en pressemeddelse fra Randers FC.

Se også: FCK-udsalg: Så billig var stortalent FCK-udsalg: Så billig var stortalent

Selv siger Kasper Lorentzen til sin nye klubs hjemmeside:

- Jeg glæder mig utrolig meget og er så glad for, at det er kommet på plads. Jeg tror, det bliver et spændende forår, vi går i møde, ikke mindst takket være de flotte præstationer FC Nordsjælland har leveret i efteråret.

- Jeg håber på at bidrage mit til, at det kan fortsætte. Jeg er sikker på, FCN og jeg er et godt match, og jeg håber skiftet her kan være med til at bringe mit spil op på det niveau, hvor jeg ved det kan være.

0 kommentarer
Vis kommentarer