Officielt: Så er Beckmann væk

Randers FC og FC Nordsjælland bekræfter torsdag, at man er blevet enige om Mikkel Beckmanns skifte

FC Nordsjælland får tilgang af en VM-spiller, og Mikkel Beckmann får lov at spille Superliga næste sæson.

Samtidig får Randers FC en god portion penge til en hårdt trængt klubkasse efter nedrykningen til 1. division.

Alt i alt må alle tre parter være godt tilfredse med spillerhandlen, der sikrer Bechmann tre år i Farum-klubben fra 1. juli - i morgen, som Ekstra Bladet kunne fortælle i dagens avis.

- Vi modtog et tilbud fra FC Nordsjælland, der syntes helt rigtig, både for os selv og for Mikkel. Trods nedrykningen til 1. division kan vi heldigvis se tilbage på tre gode år med Mikkel i Randers, siger direktør Jacob Nielsen i Randers FC.

- Det er en rigtig god spiller, vi har fået tilføjet truppen i Mikkel Beckmann. Han var med til VM for Danmark for et år siden, og han har nogle åbenlyse kvaliteter på den sidste tredjedel af banen, hvor vi skaber meget spil i FC Nordsjælland. Og gennem vores samtaler med Mikkel, så ved jeg, det er en meget sulten spiller, vi får til klubben. Han kommer for at vinde kampe, siger FCN-cheftræner Kasper Hjulmand til klubbens hjemmeside.

Han kender Beckmann fra deres fælles tid i Lyngby.

-Der er sket meget med Mikkel i forhold til dengang, vi arbejdede sammen sidst for fire år siden. Han ved nu, hvad der skal til, og hvad der skal ofres, for at kunne være en profil på dette niveau. Hans indstilling til det at være et forbillede og gå forrest i kamp og i hverdagen er på plads, og han har bevist, at han kan lave mål i Superligaen. Så det er helt sikkert en ønskespiller for mig og FC Nordsjælland. Jeg ved han er meget motiveret for at spille fodbold hos os og hjælpe holdet videre i udviklingen. Og det betyder rigtig meget for mig, at han har den ild i øjnene, siger Hjulmand.

0 kommentarer
Vis kommentarer